Masumlar Apartmanı Gülben Çocuk Sahibi Olmak İsteyenlere Mesaj Verdi!

Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı 61. bölümü ile yine dram dolu anlara sahne oldu. Safiye'nin saçlarını kestiği anlar izleyicinin boğazında düğümler oluşturdu. Öte yandan hamileleğini ilk kez açıklayan Gülben, çocuk sahibi olmak için şartları da açıklayarak sosyal medyada gündem oldu.

Masumlar Apartmanı Gülben çocuk sahibi olmak için şartlarını terapistine açıkladı. Salı akşamları reyting rekorları kıran dizinin son bölümünde hamile olduğunu açıklayan Gülben bu müjdeyi ilk kez terapistine açıkladı. Masumlar Apartmanı Gülben Çocuk Sahibi Olmak İsteyenler Mesaj Verdi!

Gülben'in hamilelik müjdesini terapistine vermesi Masumlar Apartmanı izleyicisini şaşırttı. Sosyal medyada Gülben'in anne olacağı haberi paylaşım rekorları kırarken Gülben, aynı zamanda çocuk sahibi olmak için de herkesin hemfikir olduğu şartlarını açıkladı.

Masumlar Apartmanı Gülben Çocuk Sahibi Olmak İsteyenlere Mesaj Verdi!

Gülben Annelik Şartlarını Açıkladı

Merve Dizdar'ın hayat verdiği Gülben karakterinin Esat ile olan evililiği meyvesini verdi ve Gülben hamile kaldı. Annelik heyecanını Esat'la paylaşan Masumlar Apartmanı Gülben, çocuk sahibi olmak için de anne ve baba adaylarında olması gereken özellikleri o sahnede dile getirdi.

Masumlar Apartmanı Gülben Çocuk Sahibi Olmak İsteyenlere Mesaj Verdi! - Resim : 2

Gülben'in terapistine söylediği annelik şartları , "Ehliyet sınavına sokmalılar, herkes çocuk yapmamalı. Kafayı yiyenler hele hiç, zalimler, vicdansızlar, benciller, sevmeyi bilmeyenler, bi halt beceremeyenler çocuk falan yapmamalı bence." sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Masumlar Apartmanı Gülben Çocuk Sahibi Olmak İsteyenlere Mesaj Verdi! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı gülben annelik şartları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.