Masumlar Apartmanı Finale Yürüyor! Efsane Kadro Tıkanıp Kalan Senaryonun Kurbanı Oluyor!

TRT 1 ekranlarında bir zamanlar fenomen olan yapımlardan Masumlar Apartmanı finale doğru yürüyor. Reytinglerinde büyük bir düşüş yaşanan dizide senaryoda yaşanan tıkanıklık izleyenleri de oldukça kötü etkiliyor.

Başrollerinde Ezgi Mola ile Merve Dizdar’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisi reytinglerde büyük kayıp yaşamaya devam ediyor. Aynı günde Show TV ekranlarında Baba dizisinin reytinglerde zirveye çıkması bunun en önemli nedeni olarak gösterilirken yine Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin de beğenilmesi Masumlar Apartmanı’nın tahtını sallamaya yetiyor.

Milyonları ekran başına topladığı dönemde adından sık söz ettiren Masumlar Apartmanı şimdilerde eleştirilerin en büyük odak noktası olmuş durumda. Dizi için artık yolun sonu yavaş yavaş görünürken yeni sezonda kadroya dahil olan Aslıhan Gürbüz’de Masumlar Apartmanı’nı kurtaramadı.

Masumlar Apartmanı Finale Yürüyor! Efsane Kadro Tıkanıp Kalan Senaryonun Kurbanı Oluyor!

Geçtiğimiz haftalarda orta sıralara kadar gerileyen dizi son bölümde daha da alt sıralarda kalınca ufakta olsa bir tedirginlik baş gösterdi. Pek çok izleyici haftalardır Masumlar Apartmanı dizisinin senaryosundan şikayet ederken herhangi bir hamle yapılmaması kafalarında karışmasına neden oldu.

Masumlar Apartmanı Finale Yürüyor! Efsane Kadro Tıkanıp Kalan Senaryonun Kurbanı Oluyor! - Resim : 2

Sezon sonunda final yapmasına kesin gözüyle bakılan dizi için erken final iddiaları bile gündeme geldi. Her bölümde kendi kendini tekrar eden konuların can sıkması ve hikayenin tıkanıp kalması reytinglerdeki düşüşün en büyük nedenlerinden birisi oldu.

Masumlar Apartmanı Finale Yürüyor! Efsane Kadro Tıkanıp Kalan Senaryonun Kurbanı Oluyor! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.