Masumlar Apartmanı dizisinin Bayram'ı Meriç Özkaya evlendi

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı 'Bayram' karakteriyle adından söz ettiren 41 yaşındaki oyuncu Meriç Özkaya uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Asude Atik ile evlendi. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Özkaya, paylaşımına '' Arkadaşlar 'ben evlenmem' demeyin. Şekil A da görüldüğü gibi...'' notunu düştü.

Daha önce 'Bir Deli Rüzgar', 'O Hayat Benim', 'Payitaht Abdülhamid' gibi yapımlarda rol alan ve 'Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Bayram karakteriyle hafızalara kazınan 41 yaşındaki oyuncu Meriç Özkaya dünyaevine girdi.

MÜJDELİ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU 

Meriç Özkaya, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Asude Atik ile hayatını birleştirdi. Çift, Kadıköy'de düzenlenen törenle mutluluğa 'evet' dedi.

Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu, nikah karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Özkaya paylaşımına ''25.09.2022 👰‍♀️🤵‍♂️ Arkadaşlar ben evlenmem demeyin . Şekil A da görüldüğü gibi ☺️ Bu güzel günümüzde yanımızda olan, mutluluğumuzu paylaşıp gelemeyen herkese sonsuz teşekkürler :) @asudeatik ❤️🧿'' notunu düştü.

NİKAH KARELERİNE BEĞENİ YAĞDI


Meriç Özkaya'nın fotoğrafına tebrik mesajları yağdı. Ünlü oyuncunun nikah karelerine, final yapan Masumlar Apartmanı dizisinde 'Gülben' karakterine hayat veren rol arkadaşı Merve Dizdar ''Muhteşemsiniz🥺🙏Bi ömür mutluluklar . Oy güzellerim'' yorumunda bulundu.

İşte nikahtan kareler...

Masumlar Apartmanı dizisinin Bayram'ı Meriç Özkaya evlendi

Masumlar Apartmanı dizisinin Bayram'ı Meriç Özkaya evlendi - Resim : 2

Masumlar Apartmanı dizisinin Bayram'ı Meriç Özkaya evlendi - Resim : 3

Masumlar Apartmanı dizisinin Bayram'ı Meriç Özkaya evlendi - Resim : 4

Masumlar Apartmanı dizisinin Bayram'ı Meriç Özkaya evlendi - Resim : 5
Masumlar Apartmanı dizisinin Bayram'ı Meriç Özkaya evlendi - Resim : 6

 

Masumlar Apartmanı dizisinin Bayram'ı Meriç Özkaya evlendi ile ilgili etiketler Düğün nikah Sosyal Medya Asude Atik Meriç Özkaya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.