Masumlar Apartmanı dizisinde gördükleriniz az bile! Gülseren Budayıcıoğu gerçek aileyi anlattı!

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin uyarlandığı kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, hastaların hayatlarını ifşa etmekle eleştiriliyordu. Budayıcıoğlu Masumlar Apartmanında anlatılan gerçek aileyi anlatarak, gördükleriniz az bile yorumunu yaptı!

Masumlar Apartmanı yeni bölümü izlemek için her hafta Salı akşamı ekran başına geçen izleyici Safiye, Han ve Gülben'in değişimlerine şahit oluyor. Her hafta krizin eksik olmadığı dizi gerçek bitr hayat hikayesinden alınma.

Salı akşamları TRT 1'de yayınlanan dizinin başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu yer alıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen Masumlar Apartmanı'nınn uyarlandığı kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu diziyle ilgili ilk kez konuştu.

Kitapları 'İstanbullu Gelin', 'Doğduğun Ev Kaderindir’, 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda' ve 'Camdaki Kız' isimleriyle dizileştirilen psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı.

Masumlar Apartmanı dizisinde gördükleriniz az bile! Gülseren Budayıcıoğu gerçek aileyi anlattı!

Budayıcıoğlu, "Yapımcılar kapınızı dizi için çaldığında ne hissettiniz?" sorusuna "Çok heyecanlandım çünkü bunlardan dizi olacağı fikri aklıma hiç gelmemişti. Bir de Ankaralıyım yani, dizi piyasası hep İstanbul’dadır. ‘İstanbullu Gelin’ dizisi hayatımda bir milattır. Ben de bu diziyle inandım ki bu kitaplardan güzel dizi oluyor" yanıtını verdi.

Kitapların kurgusunun dizilerde değişip değişmediğine yönelik soru üzerine de Budayıcıoğlu, "Tabii ki değişiyor. Hastalarımın hayatını ifşa edecek halim yok! Bu mümkün değil, mesleğime ihanet etmiyorum.

" Ben hikayenin sadece özünü alır, onu başka dünyalarda yaşatırım. Zaten kahramanların; isim, aile, şehir, meslek, her şeyi kitaplarımda değişir. Yani o kişiye ait, onun tanınabilecek hiçbir özelliğini oraya koymam" ifadesini kullandı.

Masumlar Apartmanı dizisinde gördükleriniz az bile! Gülseren Budayıcıoğu gerçek aileyi anlattı! - Resim : 2

- ‘Masumlar Apartmanı’ndaki gibi bir aile var mı sahiden yoksa abartı mı var?

Gerçek aile ‘Masumlar Apartmanı’nda olduğundan çok daha abartılı. O kadarını insanlar kaldıramaz diye ben kitapta da olabildiği kadar azalttım. Gerçek hikayeler, benim kitaplarımınkinden çok daha abartılı. Hatta bazen bunu yazsam insanlar inanmaz ki diye düşünüyorum.

- Bazıları sizin ‘dram pornosu’ yaptığınızı söylüyor.

Buna katılmıyorum ve haksızlık olarak görüyorum. Arada bir insanları üzüyorum, farkındayım. Bunları görmek, hazmetmek, bunlarla yüzleşmek kolay bir şey değil. Çünkü bunlar hepimizin de geçtiği yollar. Ben olayların kaynağına inerek kendilerini keşfetmelerini sağlamaya çalışıyorum.

Masumlar Apartmanı dizisinde gördükleriniz az bile! Gülseren Budayıcıoğu gerçek aileyi anlattı! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartman Gülseren Budayıcıoğlu Madalyonun içi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.