Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? Çekimlerin yapıldığı apartman hangi semtte?

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı başlıyor. Dizinin çekim yerleri şimdiden çokça merak edilirken takipçiler bu konuda araştırmalarına devam ediyor. Çekimlerin yapıldığı apartman hangi semtte? İşte detaylar..

Yeni sezona merhaba diyen dizilerden birisi olan Masumlar Apartmanı, yeni bölümüyle 13 Ekim Salı gününde TRT 1 ekranlarında maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Masumlar Apartmanı isimli dizinin nerede ve hangi mahalle de çekildiği de şimdiden en çok araştırılan konulardan birisi olma özelliğini barındırıyor.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı, İstanbul’un kalabalık semtlerinden birinde çekiliyor. Balat ve Beyoğlu gibi semtlerde çekildiği de son gelen haberler arasında yer alıyor.

Masumlar Apartmanı dizisi nerede çekiliyor? Çekimlerin yapıldığı apartman hangi semtte? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.