Masumlar Apartmanı Barış kimdir? İnci'nin arkadaşı Barış karakterini oynayan Cem Avnayim kimdir?

TRT 1'in sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı 20 Nisan akşamı 30. bölümüyle ekrana geldi. İnci'nin arkadaşı Barış karakteri ile dizinin oyuncu kadrosuna katılan Cem Avnayim kimdir, kaç yaşında?

Cem Avnayim kimdir? Masumlar Apartmanı Barış karakteri ile dizinin oyuncu kadrosuna katılan Cem Avnayim kaç yaşında?


MASUMLAR APARTMANI BARIŞ KİMDİR?

Cem Avnayim, Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna yeni bölümle birlikte katılıyor. İnci'nin üniversiteden arkadaşı olan Barış, şimdi İnci'nin iş arkadaşı olarak rol alacak.

Cem Avnayim'in tatil sırları - Seyahat Haberleri

CEM AVNAYİM KİMDİR?

Cem Avnayim, 20 Haziran 1984 İstanbul doğumlu oyuncu ve sunucu.Marmara Üniversitesi Mezunu. Ekranlara S'nek Tv de kendisinin hazırlayıp sunduğu Aşk-ı Tarz programıyla adım attı. Hemen ardından yine S'nek Tv de Kumdan Aşk ve Arkadaşımın Aşkı programlarıyla devam etti.

Masumlar Apartmanı Barış kimdir? İnci'nin arkadaşı Barış karakterini oynayan Cem Avnayim kimdir? ile ilgili etiketler Hande Ataizi cem avnayim kimdir masumlar apartmanı barış kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.