Masumlar Apartmanı 7. bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 7. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 7. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TRT 1'de. 27 Ekim Salı akşamı Masumlar Apartmanı 7. bölüm tek parça TRT 1'den izlenecek.

Masumlar Apartmanı 7. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun oynadığı Masumlar Apartmanı 7. son bölüm tek parça TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

Masumlar Apartmanı 7. son bölümünde;Aynı okula gitmeye başlayan Neriman ve Ege arkadaşlığı tüm olumsuz şartlara rağmen ilerler.Han Uygar ve İnci'nin aynı radyoda çalışmalarını kabul etmiş gibi gözükse de asıl amacı farklıdır.

MASUMLAR APARTMANI 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 Safiye içine düşen kurttan kurtulmak için Han'ın evliliğinin gerçekliğini araştırmaya karar verir.Safiye'nin yaptığı plan Gülben'in zor anlar yaşamasına sebep olur.Güvenli alanım dediği evinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

 

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.