Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı

Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 13 Nisan 2021 Salı akşamı TRT 1'de ekrana gelen bölüm sonrası izleyiciler Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Farah Zeynep Abdullar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı ve Salı akşamları TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 29. son bölümü ile 13 Nisan Salı akşamı izleyicisi ile buluştu. Birkan Sokullu'nun kimi sakladığı yönünde sosyal medyada tartışmaların sürmesi diziye olan ilgiyi artıyor.

Neriman'ın kaçma teşebbüsü başta Han olmak üzere herkesi şoke etmiştir. Safiye tam bir kriz halindedir. Evde durumlar iyice gerilir. İnci'nin Neriman hakkında öğrendiği bir gerçek, olayların seyrini değiştirir ve Han duruma müdahale eder.

Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı

Neriman, her şeyden vazgeçmiş, hayatla bağlarını koparmış gibidir. Ege ise hem Neriman'ı hayal kırıklığına uğratmanın hem de ona ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizce çırpınır.

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM FRAGAMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumlar Apartmanı 30. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 30. bölüm fragmanı masumlar apartmanı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.