Masumlar Apartmanı 3. bölüm izle TRT 1 Canlı!

Masumlar Apartmanı 3. bölüm izle! Mausmlar Apartmanı 3. bölüm tek parça full izle bağlantısı TRT 1'de. Peki, Masumlar Apartmanı 3. bölüm izlenecek mi? İşte detaylar...

Masumlar Apartmanı izle! Masumlar Apartmanı 3. bölüm full tek parça izle youtube üzerinden de izlenebilecek. Başrollerinde Ezgi Mola'nın oynadığı Masumlar Apartmanı son bölümüyle bu akşam TRT1'de.

MASUMLAR APARTMANI 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇN TIKLAYINIZ

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci ve ailesi, Safiye’nin çırpınışlarına rağmen yeni evlerine yerleşir. Artık Han ve İnci aynı apartmandadır. Ancak hem İnci’nin Memduh’a söylediği yalanın ortaya çıkması, hem de Safiye’nin Han’ı kaybetme korkusu gerilimin artmasına neden olur. Buna rağmen Han ve İnci, birbirlerine yaklaşmaktan kendilerini alıkoyamaz. Diğer yandan, ayrılığı asla kabullenmeyen Uygar, İnci’nin başını büyük bir derde sokacaktır. 

Masumlar Apartmanı 3. yeni bölüm neler olacak? Masumlar Apartmanı hangi  kitaptan uyarlama?

 

Masumlar Apartmanı 3. bölüm izle TRT 1 Canlı! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 3. bölüm izle masumlar apartmanı izle son bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.