Masumlar Apartmanı 29. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 29. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 13 Nisan akşamında TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 29. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Ezgi Mola’nın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisi 13 Nisan Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde; Neriman’ın kaçmaya çalışması en başta Han olmak üzere herkeste şok etkisi yaratır. Safiye de ise tam bir kriz havası hakimdir.

Masumlar Apartmanı 29. bölüm izle!

Evde vaziyetler iyice karışırken İnci’nin Neriman’ın hayatı hakkında öğrendiği bir gerçek olayların seyrinin tamamen değişmesine neden olur. Han hiç vakit kaybetmeden bu duruma müdahalede bulunur. Neriman artık her şeyden vazgeçmiş ve hayatlara bağlarını tamamen koparmış bir haldedir.

Ege de hem Neriman’a hayal kırıklığı yaşatmanın hem de ona ulaşamamanın sıkıntısıyla çaresizce kendiyle yüzleşmektedir. Gülben’in yaşadığı soruna çözüm arayışına giren İnci, ona yardım etmek için yeni adımlar atmaya karar verir.

Ancak bu durumda bile yine karşısında Safiye vardır. Yağmur’un hastalarından biriyle yaşadığı karşılaşma Han’ı da etkiler. Esra da Esat’a ulaşamadığı için başına bir şey gelmiş olmasından büyük bir endişe duymaktadır. Kafasındaki şüphe son derece korkutucu olsa da gerçeğe ulaşmak adına harekete geçmekten korkmaz.

MASUMLAR APARTMANI 29. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumlar Apartmanı 29. bölüm izle! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı masumlar apartmanı 29. bölüm masumlar apartmanı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.