Masumlar Apartmanı 29. bölüm fragmanı

Masumlar Apartmanı 29. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. TRT 1 ekranlarında Salı günleri yayınlanan ve başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın yer aldığı Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı merak ediliyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı bu akşam 28. son bölümü ile ekrana geldi. Geçtiğimiz bölümde Gülben'in etrafından dönen dizinin senaryosun radikal değişikliklerin yapıldğı bir hafta oldu. Peki Masumlar Apartmanı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni bölümde evdeki herkesin farklı farklı hareket etmesi Safiye’yi bile çileden çıkarıyor. Sürekli Safiye’nin aklına giren annesi hem Gülben’den hem Neriman’dan hem de Baba’nın yaptıklarından her zaman olduğu gibi Safiye’yi mesul tutuyor. İnci henüz Han’ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden kurtulamamışken, Han’ın rahat tavırları karşısında daha da endişelenir.

78863cef-6ec3-49be-a565-cee8120eb6f0

Gülben, öğlen uykusunda yine altına kaçırır ama bu kez radikal bir karar alır.

Bu karar sadece Gülben’i değil, evdeki tüm dengeyi sarsar.

MASUMLAR APARTMANI 29. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Masumlar Apartmanı 29. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler 10 Mart masumlar apartmanı 29. bölüm fragmanı masumlar apartmanı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.