Masumlar Apartmanı 24. son bölüm izle!

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın 24. son yeni bölümü 2 Mart 2021 Salı akşamı yayınlandı. İşte Masumlar Apartmanı 24. son bölüm full, tek parça izleme detayları...

Masumlar Apartmanı dizisnin heyecanla beklenen 24. bölümü TRT ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Son bölümde; Han, Esra'ya yaptığı açıklamalarla durumu bir kez daha kurtardığını düşünür. Ancak Esra'nın daha fazlasını gördüğünden haberi yoktur. Esra ise öğrendikleriyle nasıl ve neler yapabileceği konusunda kararsızdır. Sonunda İnci'ye anlatır. İnci de durumun bu kez sadece şüpheden ibaret olmadığını anlamıştır.

Hikmet'in hastalığı yüzünden yaşadığı kafa karışıklığı, Gülben ve Esat'ı çok zor bir durumda bırakır. Neriman ise okulda Gamze'nin meydan okumasını kabul eder ve yepyeni bir heyecan keşfeder. Bu keşif, onu hiç tanımadığı tehlikeli sulara yönlendirir. Esra'nın apartmandan gelen kokuyu takip etmesi ise ortalığı iyice karıştıracak olaylar silsilesini başlatır.

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜM FULL İZLE

Masumlar Apartmanı 24. bölüm tamamı full https://www.trt1.com.tr/diziler/masumlar-apartmani adresinden izleyebilirsiniz. TRT'nin linkteki TRT izle sitesine Facebokk, Google yada Apple ID'nizle giriş yapamnız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmlektedir.

Masumlar Apartmanı 24. son bölüm izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 24. son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.