Masumlar Apartmanı 20. bölüm Fragmanı izle!

Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 26 Ocak Salı akşam TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölümü ekrana geldi. 26 Ocak Salı akşamı yeni bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı, dizinin izleyenlerinin en çok aradığı konulardan. Peki, Masumlar Apartmanı 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Han, İnci'nin kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han'dan farksız bir durumda değildir ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han'ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman okulda Ege ile tartışır.

Masumlar Apartmanı 18. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 19. yeni bölüm  fragmanı yayımlandı mı? - Magazin Haberleri - Milliyet

Tartışma sırasında Ege'nin ağzından kaçırdığı bir şey Neriman'ı şoke eder. Ancak Ege'nin sonraki hamlesi Neriman'ı yıkar.

Masumlar Apartmanı 19.bölüm fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak?

Ablasının ve Han'ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci'yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister. İnci'nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru'ya son isteğini söyler.

Masumlar Apartmanı 20. bölüm Fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 20. bölüm fragmanıi masumlar apartmanı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.