Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı izle!

Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 19 Ocak Salı akşamı TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Masumlar Apartmanı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı izle merak ediliyor. TRT 1'in Salı akşamları yayınlanan dizisi Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün 19 Ocak Salı akşamı ekrana gelmesinin ardından izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. İnci'nin bu hafta yer almadığı Masumlar Apartmanı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI 19. BÖLÜM FRAGMANI İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Han, İnci’nin ortadan kaybolmasıyla perişan bir haldedir. İnci’yi bulmak için çalmadığı kapı kalmaz ancak çabaları sonuçsuz kalır. Han’ın terk edilme travması bu kez daha da güçlü tetiklenmiş ve onu karanlığın içine, en dibe çekmiştir.

Safiye ise Naci’nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmenin yıkımı içindedir. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci’den gelen ihanet Safiye’nin yeniden içine kapanmasına sebep olur.

TRT1 ile Masumlar Apartmanı 18. Bölüm izle! Masumlar Apartmanı yeni bölüm  tamamı izle! - Medya Haberleri

Naci’nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye kararlıdır. Naci’ye yaşama ümidi vermek için, hiç beklenmedik birinden yardım istemek de dahil, her yolu dener. Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kolları sıvar.

Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 19. bölüm fragmanı masumlar apartmanı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.