Masumlar Apartmanı 18. bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 18. bölüm full izle! 19 Ocak Salı akşamı Masumlar Apartmanı 18. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TRT 1'de yayınlanacak. Peki, Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 18. bölüm izle merak ediliyor. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı 18. bölüm tek parça TRT 1 canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. 19 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI 18. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Han, İnci'nin ortadan kaybolmasıyla perişan bir haldedir. İnci'yi bulmak için çalmadığı kapı kalmaz ancak çabaları sonuçsuz kalır. Han'ın terk edilme travması bu kez daha da güçlü tetiklenmiş ve onu karanlığın içine, en dibe çekmiştir.

Masumlar Apartmanı 18.bölüm fragmanı yayında! Masumlar Apartmanı yeni bölümde sırlar ortaya çıkıyor!

Safiye ise Naci'nin eski eşinin Gülru olduğunu öğrenmenin yıkımı içindedir. Hem en yakın arkadaşından hem de Naci'den gelen ihanet Safiye'nin yeniden içine kapanmasına sebep olur.

Naci'nin hastalığını öğrenen Gülru ise pes etmemeye kararlıdır. Naci'ye yaşama ümidi vermek için, hiç beklenmedik birinden yardım istemek de dahil, her yolu dener.

Han için ayrı, Safiye için ayrı endişelenen Gülben, ikisine de yardım etmek için kolları sıvar.

 

Masumlar Apartmanı 18. bölüm full izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 18. bölüm full masumlar apartmanı yeni bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.