Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı izle!

Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 12 Ocak Salı akşamı TRT 1'de yayınlanan son bölüm sonrası Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 16. bölüm izle bağlantısı araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın birlikte olduğu Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından merak ediliyor. Peki, Masumlar Apartmanı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI 18. BÖLÜM FRAGMANI İZLE LİNKİ

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM ÖZETİ

Han ve İnci’nin evliliğini öğrenmek Safiye’nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir.

Naci ise Safiye’nin tekrar içine kapanmasını yanlış yorumlar. Kendini açıklamak için bir çözüm arayışına girer. Fakat Gülru’nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırır.

Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı izle!

Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye’yi zaptedemeyince Han’dan yardım isterler. Han’la yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrenir.

Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 18. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.