Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı 17. bölüm full izlenmek için yayında. 12 Ocak Salı akşamı TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle bağlantısı tek parça halinlde TRT ekranlarında izlenebilecek. Peki, Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izlemek için araştırmalar yoğunlaştı. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola'nın rol aldığı Masumlar Apartmanı 17. bölüm tek parça TRT 1 canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeniyle son bölümü yayınlanmamıştı. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak?

Dizinin takipçileri, şimdiden Masumlar Apartmanı'nın 18. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Yeni bölümü ve duygulandıran sahneleriyle Masumlar Apartmanı bu akşam TRT' 1'de.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM İZLE LİNKİ

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM ÖZETİ!

Han ve İnci’nin evliliğini öğrenmek Safiye’nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir. Naci ise Safiye’nin tekrar içine kapanmasını yanlış yorumlar.

 Masumlar Apartmanı 17.bölüm fragmanı ''Gidecek! Kaybeceksin...''  Söyledikleri doğru mu çıkacak? - MEDYA Haberleri

Kendini açıklamak için bir çözüm arayışına girer. Fakat Gülru’nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırır. Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye’yi zaptedemeyince Han’dan yardım isterler. Han’la yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrenir.

MASUMLAR APARTMANI 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. İzleyiciler şimdiden Masumlar Apartmanı'nın 18. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

 

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 17. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.