Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle!

Masumlar Apartmanı 17. bölüm full izlenmek için yayında. 12 Ocak 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 17. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Masumlar Apartmanı 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 12 Ocak akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı 17. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi 17. bölüm ile youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle!

Han ile İnci’nin evliliği Safiye’nin dünyasını alt üst etmiştir. Bu olanlardan ve yaşananlardan habersiz olan Han ve İnci de evliliklerini bir an önce açıklamak için apartmana gelmişlerdir. Maalesef artık her şey için oldukça geç kalınmıştır. Naci ise yeniden Safiye’nin içine kapanması sonrasında hüsrana uğramıştır.

Bir an öncesinde kendisini açıklamak istemektedir. Gülru’nun zamansız hareketleri her şeyi birbirine karıştırmıştır. Gülben ve evdekiler de krizin eşiğinde olan Safiye için oldukça çaresiz kalmışlardır. İnci de bir an önce Han ile yeni hayatlarına başlamak adına yeni ev arayışına girmişken alacakları bir haber bütün dünyalarının alt üst olmasına neden olmuştur.

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle! - Resim : 2

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye, Naci’nin mesajlarını görüp görmediği konusunda endişeli bir hale gelmiştir. Oysaki Naci’nin endişeleri bambaşkadır. Eski eşi ansızın geri gelen Naci, dengelerin değişmesine sebep olmuştur. Gülben’de ablasının yeni değişikliklerin farkına varmış ve yeniden Safiye ile Naci’yi bir araya getirmek adına çalışmalara başlamıştır.

Ege yeniden Haluk’u eve getirince İnci’nin duyguları alt üst olmuştur. Bu yaşananlara daha fazla dayanamayan İnci, belki de hayatında ilk kez dedesine böylesine bir tepkide bulunmuştur. Yaşananlar sonrasında da Han ile İnce, yaşamlarını baştan sona değiştirecek bir karar almışlardır.

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle! ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı 17. bölüm masumlar apartmanı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.