Masumlar Apartmanı 16. bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı 16. bölüm full izle linki merak ediliyor. 29 Aralık Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı 16. bölüm tek parça full halinde BLU TV ekranlarında izlenebilecek. Peki, Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 16. bölüm ile 29 Aralık akşamı TRT 1'de ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümüde Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naciye bambaşka bir sıkıntı içindedir. Masumlar Apartmanı 16. bölüm tek parça TRT 1'de yayınlanacak. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Safiye, Naci'nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru'nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci'yi bir araya getirmek için çabalamaktadır.

Kavuştay Günü.

Masumlar Apartmanı 16. bölüm tanıtımı yayında.#MasumlarApartmanı yeni bölümüyle 29 Aralık Salı günü saat 20.00'de @trt1'de. pic.twitter.com/yC1PXgY8sc

— Masumlar Apartmanı Dizisi (@masumlarapt) December 25, 2020

Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı | Masumlar Apartmanı ne zaman, saat kaçta? Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye'nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.Ege'nin Haluk'u eve getirmesi, İnci'nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 17. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün ardından araştırılmaya başlandı.

MASUMLAR APARTMANI 16. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumlar Apartmanı 16. bölüm full izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 16. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.