Masumlar Apartmanı 12. bölüm full kesintisiz izle!

Masumlar Apartmanı 12. bölüm full izle! Masumlar Apartmanı 12. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde TRT 1'de yayınlanacak. 1 Aralık Salı akşamı Masumlar Apartmanı 12. son bölüm tek parça BLU TV ekranlarında da izlenebilecek. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı 12. bölüm izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı 12. bölüm tek parça TRT 1 ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin yayınlanan son bölümü adeta nefesleri kesmişti.

Masumlar Apartmanı son bölümde; Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra kapısına gelmiş, kanlı canlı karşısında durmaktadır. Ancak Hasibe’ nin gölgesi Safiye’ye rahat vermez, Naci’den uzak durması gerektiğini hatırlatır. Safiye yeniden alevlenmeye başlayan duygularını her zamanki gibi bastırmaya karar verir. Han’ın içinde bulunduğu çıkmazlar çoğaldıkça ona destek olmaya çalışan İnci’yle aralarındaki bağ kuvvetlenir.

MASUMLAR APARTMANI 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Han Gülben’in Esat’a olan takıntısı yüzünden ciddi önlemler almaya karar verir. Gülben evdeki bu yeni kurallar içinde sıkışıp kalır. Onun için kurulan hapishaneden çıkmanın yollarını arar. Ev ahalisinin gözü üzerinde oldukça bu hiç kolay olmayacaktır. Son anda imdadına İnci yetişir, Gülben çıkış biletini bulur. Ancak yaptığı planın neye mal olacağının farkında değildir.

Masumlar Apartmanı 12. bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı son bölüm masumlar apartmanı 12. bölüm kesintisiz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.