Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 2. bölüm fragmanı yayında!

Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle linki tek parça Masumlar Apartmanı TRT 1'de. İşte Masumlar Apartmanı 2. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle linki tek parça Masumlar Apartmanı TRT 1'de! İşte Masumlar Apartmanı 2. bölüm fragmanı ve detaylar...

MASUMLAR APARTMANI 1. BÖLÜM İZLE!

MASUMLAR APARTMANI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Bir apartmanın içerisinde temizlik takıntılarıyla tıkılıp kalan kız kardeşlerin geçmişine ve bugününe ışık tutan ilk bölüm fragmanı, dışarıdan bambaşka gözüken iki insanın böyle gözükmelerine sebep olan geçmiş travmalarını işaret ediyor.

İnci’nin (Farah Zeynep Abdullah), Han’la (Birkan Sokullu) vedalaşmasını da gösteren fragmanda Han’ın omuzlarına binen “ailesini bir arada tutma ve hayata bağlama” yüküyle aşkın çağrısı arasında kalışını da gösteriyor.


Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı, yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Mert Asutay, Açelya Devrim Yılhan, Esra Ruşan ve Enes Demirkapı yer alıyor.

Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 2. bölüm fragmanı yayında!

MASUMLAR APARTMANI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanı yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

 

 

 

 

Masumlar Apartmanı 1. bölüm izle! Masumlar Apartmanı 2. bölüm fragmanı yayında! ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı 2. bölüm fragmanı masumlar apartmanı 1. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.