Masumiyet yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta, hangi kanalda başlıyor?

Ekranların yeni dizilerinden biri olan ve ilk bölümü ile büyük ilgi toplayan Masumiyet dizisi yeniden hayranları ile buluşuyor. Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet dizisi 2. bölümü ile yeniden ekranlarda. Peki, Masumiyet dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor?

FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan yayınlanan ilk bölümü ile büyük bir beğeni toplayan Masumiyet dizisi 2. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar’ın yer aldığı Masumiyet dizisinin 2. bölümünde nelerin yaşanacağı ise merak ediliyor. Peki, Masumiyet dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Masumiyet Dizisi Saat Kaçta Başlıyor?

Masumiyet dizisi Çarşamba akşamında yayınlanıyor. FOX TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Masumiyet 2. bölümü ile saat 20.00’da başlıyor.

Masumiyet yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta, hangi kanalda başlıyor?

Masumiyet 2. Bölümünde Neler Yaşanacak?

İlker Ilgaz’ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan yeni süreç, yasak aşkın üzerindeki sır perdesini aralar. Üstü kapatılmış gerçekler ve görmezden gelinen yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Bahar ve Hale çocukları uğruna karşı karşıya gelir.

‘Benim oğlum yapmaz’ sözünden dönmeyen Hale, İlker’in imajını kurtarmak için harekete geçer ve İrem’le, İlker’in cezaevinde evlenmelerine ön ayak olur. Kızının gizlice evlenmesiyle deliye dönen Harun ise çoktan tarafını seçmiştir. İrem, babasının tüm çabasına rağmen, tamamen kayınvalidesinin kontrolüne geçer.

Masumiyet yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta, hangi kanalda başlıyor? - Resim : 2

Bahar, kızının yoğun bakımdan çıkmasını adalete sığınarak beklerken, Ilgaz’lar sayesinde sınırsız gücün nasıl bir şey olduğu gerçeğiyle de tanışmak üzeredir. Ela’nın gözünü açmasıyla nefesler tutulur ve dava süreci başlar. İlker’in savunma stratejisi ise son derece acımasızdır.

 

Masumiyet yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta, hangi kanalda başlıyor? ile ilgili etiketler Masumiyet yeni bolüm masumiyet 2. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.