Masumiyet dizisi ne zaman başlıyor? 2021 Masumiyet oyuncu kadrosunda kimler var?

FOX’un yeni sezon dizilerinden biri olan ve büyük bir merakla beklenen Masumiyet’in tanıtımı yayılandı. Gerçeklerin ardında iz bıraktığı hayatları ele alan Masumiyet dizisinin ne zaman başlayacağı şimdiden merak konusu. Peki, Masumiyet ne zaman başlıyor?

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği ve yönetmen koltuğunda da Ömür Atay’ın oturduğu Masumiyet dizisi için geri sayım başladı. Öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Masumiyet dizisinin merakla beklenen ilk görüntüleri izleyenlerle buluştu.

Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet dizisinin kadrosunda Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi isimlerde yer alıyor.

Masumiyet dizisi ne zaman başlıyor? 2021 Masumiyet oyuncu kadrosunda kimler var?

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

MASUMİYET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Masumiyet dizisinin Mart ayı içerisinde FOX TV ekranlarında başlaması bekleniyor.

Masumiyet dizisi ne zaman başlıyor? 2021 Masumiyet oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

MASUMİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren dizinin çekimleri geçtiğimiz gün İstanbul’da başladı.

Masumiyet dizisi ne zaman başlıyor? 2021 Masumiyet oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Masumiyet Masumiyet dizisi Masumiyet oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.