Masumiyet konusu gerçek mi? Masumiyet dizisi hikayesi gerçek hayattan uyarlama mı?

Masumiyet dizisi FOX TV'de her Çarşamba akşamı yayınlanıyor. Hülya Avşar'ın 5 yıllık aradan sonra evet dediği projede Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi usta oyuncular da yer alıyor. İzleyiciler ise Masumiyet dizisi konusu gerçek mi, Masumiyet konusu gerçek hayattan uyarlama mı sorularına yanıt arıyor.

Masumiyet dizisi konusu gerçek mi, FOX TV'nin yeni dizisi Masumiyet'in hikayesi gerçek hayattan uyarlama mı soruları, dizinin ikinci bölümünün yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Birbirinden değerli ve usta oyuncuların yer aldığı ve her Çarşamba FOX TV'de yayınlanan Masumiyet dizisi hakkında detaylar haberimizde.

Masumiyet konusu ve hikayesi ile ilgi çekmeye devam ediyor. Kızının başına gelen talihsiz kaza sonucu sıradan hayatı bir anda değişen anne Bahar'ın İlker Ilgaz ile yaşadığı sorunlar birbirine geçmiş hayatlar konusunda izleyicinin merakını çekmiş durumda.

MASUMİYET KONUSU GERÇEK Mİ?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

MASUMİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ

MASUMİYET DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi oyuncuların yanı sıra; Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler de kadroda yer alıyor.

MASUMİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Uzun zamandır merakla beklenen projenin çekimleri Kocaeli'de gerçekleştiriliyor. Şehrin Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerinde çekimleri yapılan Masumiyet dizisinin kapalı mekan çekimleri de yine kent merkezinde hayata geçiriliyor.

Masumiyet konusu gerçek mi? Masumiyet dizisi hikayesi gerçek hayattan uyarlama mı? ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet konusu gerçek mi masumiyet konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.