Masumiyet Hangi Kanalda? Saat kaçta başlıyor? Masumiyet Hangi gün yayınlanacak?

Masumiyet Hangi Kanalda? Masumiyet hangi gün yayınlanacak? Masumiyet dizisi bu akşam yayın hayatına başlıyor. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın rol aldığı ve yönetmenliğini Ömür Atay'ın yaptığı Masumiyet dizisi konusu ve hikayesiyle izleyicilerin merak konusu oldu. Peki Masumiyet dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Masumiyet dizisi Hangi kanalda, Masumiyet hangi gün yayınlanacak, saat kaçta başlıyor sorusu, dizinin bu akaşm yayınlanan ilk bölümü öncesi izleyenlerin merak konusu oldu. Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı Masumiyet dizisi konusu ve hikayesi ile ön plana çıkıyor. Gold Film imzalı ve Ömür Atay'ın yönetmenliğini yaptığı Masumiyet dizisi hangi günler yayınlanıyor?

MASUMİYET DİZİSİ HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

FOX TV ekranlarında bu akşam 1. bölümü ile yayınlanacak Masumiyet dizisi ekranlara farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Deniz Çakır'ın iki çocuk annesi fedakar bir anneyi canlandıracağı Masumiyet Çarşamba akşamları FOX TV'de yayınlanacak.

Masumiyet dizisi bu akşam ve her Çarşamba saat 20:00'da FOX TV'de.

Masumiyet Hangi Kanalda? Saat kaçta başlıyor? Masumiyet Hangi gün yayınlanacak?

Masumiyet dizisi oyuncuları kim?

Masumiyet dizisi geniş oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplamayı başarırken hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Masumiyet dizisi oyuncuları ve karakterleri şu şekilde;

Masumiyet Hangi Kanalda? Saat kaçta başlıyor? Masumiyet Hangi gün yayınlanacak? - Resim : 2

Hale Ilgaz – Hülya Avşar

Harun Orhun – Mehmet Aslantuğ

Bahar Yüksel – Deniz Çakır

Ela Yüksel – İlayda Alişan

İlker Ilgaz – Serkay Tütüncü

İrem Orhun – Deniz Işın

Masumiyet dizisi konusu ne?

FOX TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri şimdiden üzerine toplayan Masumiyet dizisinde Deniz Çakır’ın hayatı verdiği Bahar Yüksel karakteri kızı için amansız bir Mücadele’ye giriyor. Kızının genç yaşta yanlış birine aşık olması sonucunda başına gelenler ve kızının 19. yaş gününde uğradığı saldırısı sonrasında hayatı altüst olan Bahar Yüksel, kızını bu duruma getirenlerin bulunması ve hak ettikleri cezayı alması için mücadele ediyor.

 

Masumiyet Hangi Kanalda? Saat kaçta başlıyor? Masumiyet Hangi gün yayınlanacak? ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet hangi kanalda masumiyet hangi günler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.