Masumiyet dizisinin oyuncuları İlayda Alişan ile Serkan Tütüncü ayrıldı

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü, rol aldıkları Masumiyet dizisinde aşk yaşamaya başlamış dizi final yaptıktan sonra da Bodrum'da tatile çıkmıştı. Bir süredir birlikte görüntülenmeyen oyuncu çiftin sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkarması dikkat çekti.

Masumiyet dizisinde tanışıp birliktelik yaşamaya başlayan İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü çiftinden hayranlarına kötü haber! Masumiyet” dizisinin İlker’i Serkay Tütüncü ile Ela’sı İlayda Alişan’ın senaryodaki aşkı gerçek hayatlarına taşımışlardı.



30 yaşındaki Serkay Tütüncü ile 25 yaşındaki İlayda Alişan ilişkilerini bitirdi. Çift sosyal medya hesaplarından beraber paylaştıkları fotoğrafları kaldırarak, birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Masumiyet dizisinin oyuncuları İlayda Alişan ile Serkan Tütüncü ayrıldı

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Bir süredir birlikte görüntülenmeyen ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan çifti, birlikte çekilmiş karelerini Instagram'dan sildi ve çift birbirini takip etmeyi bıraktı. Çift, ayrılık iddialarına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Masumiyet dizisinin oyuncuları İlayda Alişan ile Serkan Tütüncü ayrıldı

 

Masumiyet dizisinin oyuncuları İlayda Alişan ile Serkan Tütüncü ayrıldı ile ilgili etiketler İlayda Alişan serkay tütüncü Masumiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.