Masumiyet dizisine Survivor'dan bomba transfer

Masumiyet dizisine Survivor'dan bomba transfer geldi. Survivor Gönüllülerde 2016 yılında yarışan Serkay Tütüncü bu akşam başlayacak olan Masumiyet dizisinde yer alacak.

2016 yılında Survivor Gönüllüler takımı yarışmacısı olan Serkay Tütüncü, yarışmanın ardından İnsanlık Suçu dizisiyle oyunculuğa adım attığı bilinmektedir.  Daha sonradan Afilli Aşk, Bay Yanlış gibi dizilerde rol alarak kendini gösteren Sekay Tütüncü, Masumiyet dizisiyle birlikte ekranlara geri dönmeyi planlamakta. Dizide, İlker Ilgaz karakterini canlandıracak olan oyuncu, Masumiyet ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Birçok dış etkene rağmen kişinin kendi çerçevesinde merhameti tercih etmesi sanırım, masumiyet. Birçok karakterin kendi içerisinde yaşadığı bir sürü dram var.”

Masumiyet dizisine Survivor'dan bomba transfer

Barollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrolleri paylaştığı Masumiyet dizisinin ilk bölümü 24 Şubat akşamı saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak.

Masumiyet dizisine Survivor'dan bomba transfer

Serkay Tütüncü kimdir?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 yılında İzmir Tire’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamlayan Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor takımlarında forma giymiştir. 2016 yılında Survivor yarışmasına katılarak Gönüllüler takımında yarışmıştır. Survivor bittikten sonra oyunculuğa geçiş yaparak 2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlenmiştir. 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başlamıştır.

Daha sonradan Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren Serkay Tütüncü, 1,78 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcu olduğu bilinmektedir.

Serkay Tütüncü’nün rol aldığı diziler ve filmler:

-2021-Masumiyet (TV dizisi)

-2020 – Bay Yanlış (Ozan Dinçer) (TV dizisi)

-2019 – Afili Aşk (Volkan Çekerek) (TV Dizisi)

-2018 – İnsanlık Suçu (Gökhan) (TV Dizisi)

Masumiyet dizisine Survivor'dan bomba transfer ile ilgili etiketler Survivor serkay tütüncü kimdir nerelidir kaç yaşında gönüllüler Masumiyet
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.