Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? Hale'nin konağı nerede, hangi ilde?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Masumiyet başlıyor. Masumiyet dizisinin çekim yerleri ve buna ait detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Daha önceki bölümleri BluTV’de yayınlanan ve bir internet dizisi olan Masumiyet’in yeni bölümleri bundan böyle FOX TV ekranlarında olacak.

Gold Film etiketi ile FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Masumiyet dizisinin başrollerinde Deniz Çakır, Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Tolga Güleç gibi ünlü oyuncular yer almakta. Konusu kadar güçlü oyuncu kadrosu ile de göz kamaştıran Masumiyet dizisinin nerede çekildiği de oldukça merak konusu.

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor?

Masumiyet dizisinin ilk çekim yerleri arasında Kocaeli ili yer alması dikkatlerden kaçmadı. Konusu kadar oyuncu karakterleri ile de sıra dışı bir dizi izlenimi veren Masumiyet’in yeni bölümleri, Kocaeli ilinin pek çok ilçesinde çekildi. Bunlar arasında Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele yer aldı.

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? Hale'nin konağı nerede, hangi ilde?

Masumiyet dizisi Hale’nin konağı nerede?

Masumiyet dizisinde Hale’nin konağı İstanbul ilinin Anadolu yakasında yer alan Sakıp Sabancı’nın yaşadığı konak olması dikkatlerden kaçmadı. Zengin ve güçlü bir kadın olarak ön planda yer alan Hale’nin evi modern çizgiler ile döşenmiş olacak ve önünde de kocaman ve gösterişli bir havuzu ve yanında ise hizmetçilerin kalacağı bir müştemilat da yer alacak.

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? Hale'nin konağı nerede, hangi ilde? - Resim : 2

Masumiyet dizisi nerede çekiliyor? Hale'nin konağı nerede, hangi ilde? ile ilgili etiketler Fox TV Masumiyet çekim yeri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.