Masumiyet dizisi kadına şiddeti özendiriyor mu? "Bütün kadınların kanı elinizde" Son bölümdeki o sahne herkesi çıldırttı!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Masumiyet bu akşam 8. bölümüyle ekrana geldi. Kendisini hamile bırakıp kafasında sandalayeler kıran bir adama hala hisler besleyen Ela'ya izleyicilerden tepki yağdı. Özellikle bir sahne var ki sosyal medyada Masumiyet dizisi izleyicilerini adeta çıldırttı. Yapılan paylaşımlar ise dizinin kadına şiddeti özendirdiği yönündeydi.

Masumiyet dizisi kadına şiddeti özendiriyor mu? Fox Tv'nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Masumiyet 14 Nisan akşamı 8. son bölümü ile ekrana geldi.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır'ın rol aldığı Masumiyet dizisinde yaşananlar izleyiciyi adeta çıldırttı. Ela karakterinin kendisini hamile bırakıp kafasında sandalye kırmasına rağmen hala İlker'e karşı hisler beslemesi bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

MASUMİYET KADINA ŞİDDETİ Mİ ÖZENDİRİYOR?

Bilindiği gibi Ela karakterini hamile haliyle komaya sokan ve haftalarca yoğun bakımda kalmasına sebep olan İlker, aynı zamanda mahkemede kendisine akıl almaz iftiralar atmıştı. Ancak son bölümde bu kadar olayın başına gelmesine rağmen Ela'nın hala İlker'e hisler beslemesi dizinin takipçilerini çıldırttı.

Fox Tv Masumiyet izle tek parça! Masumiyet 8. bölüm full izle!

Kadına karşı şiddeti özendirdiği dahası normalleştirdiği gerekçesiyle Masumiyet dizisinin senaristlerine tepki gösteren izleyici dizinin yayından kaldırılmaso yönünde görüş birliği içerisinde.

Masumiyet dizisi kadına şiddeti özendiriyor mu? "Bütün kadınların kanı elinizde" Son bölümdeki o sahne herkesi çıldırttı! ile ilgili etiketler Fox TV Fox Ana Haber kadına şiddet masumiyet 8. bölüm Masumiyet dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.