Masumiyet dizisi Ela Yüksel kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan boyu kaç?

Masumiyet dizisi Aylin kimdir sorusu, FOX TV'de yayın hayatına başlayacak olan Masumiyet dizisi takipçilerinin merakla araştırdığı bir konu. Aylin karakterini canlandıracak olan İlayda Alişan boyu kaç, kaç yaşında? İlayda Alişan oynadığı diziler hangileri?

İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? Masumiyet dizisi ile birlikte İlay Alişan araştırmaları da başladı. Dizide Aylin karakterini canlandıracak olan İlayda Alişan boyu kaç?

Başrollerini Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'un oynadığı ve 24 Şubat 2021 Çarşamba FOX TV'de yayın hayatına başlayacak olan Masumiyet dizisinde Aylin karakteri kimdir?

İLAYDA ALİŞAN KİMDİR?

'Çukur', 'Şampiyon', 'Serçe Sarayı' ve 'Gönül Hırsızı' gibi projelerden tanıdığımız İlayda Alişan, Masumiyet dizisiyle tekrar ekranlara dönüş yapacak. Masumiyet dizisi ile tekrara ekranlara dönecek olan güzel oyuncunun özel hayatı da merak konusu olmuştu. Geniş bir hayran kitlesine sahip güzel oyuncunun asıl mesleği ise şaşırttı.

Masumiyet dizisi Ela Yüksel kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan boyu kaç?

Oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başlayan Dilara Alişan'ın asıl mesleği modacılık. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitim gören güzel oyuncu, Moda Tasarımı bölümünden mezun.

Masumiyet dizisi Ela Yüksel kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan boyu kaç? - Resim : 2

İlayda Alişan'ın hayatının dönüm noktası; babasının arkadaşının habersiz bir şekilde kendisini ajansına kayıt etmesi ile birlikte küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa başlamasıymış.

Boyu: 1.58
Doğum Tarihi: 26/02/1996
Kilosu: 49
Burcu: Balık

 

Masumiyet dizisi Ela Yüksel kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? İlayda Alişan boyu kaç? ile ilgili etiketler Fox TV ilayda alişan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.