Masumiyet bu hafta neden yok? Masumiyet final mi yaptı, bitti mi? 12. yeni bölüm ne zaman?

Masumiyet 12. bölümünden izleyenleri üzen bir haber geldi. Çarşamba akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinin yayın akışından çıkarılması oldukça korkuttu. İzleyenler Masumiyet bu hafta neden yok sorusuna yanıt aradı.

Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet dizisi Çarşamba akşamlarında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyordu. Ancak 12 Mayıs Çarşamba FOX TV yayın akışında Masumiyet dizisinin yerine Bir Su Hikayesi adlı programın olması Masumiyet dizisi hayranlarını oldukça korkuttu.

MASUMİYET NEDEN YOK?

Masumiyet dizisinin 12. bölümünün bu hafta 12 Mayıs Çarşamba akşamında FOX TV yayın akışından çıkarıldığı belirtildi. Bunun nedeni olarak ise bayram haftası gösterildi.

MASUMİYET 12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Masumiyet 12. yeni bölümünün gelecek hafta 19 Mayıs Çarşamba akşamında saat 20.00’dan itibaren FOX TV ekranlarında yayınlanacağı ifade edildi.

Masumiyet bu hafta neden yok? Masumiyet final mi yaptı, bitti mi? 12. yeni bölüm ne zaman?

MASUMİYET FİNAL Mİ YAPTI, BİTTİ Mİ?

Masumiyet dizisinin final yapmadığı bayram haftası nedeniyle çekimlerine 1 hafta ara verildiği belirtildi.

MASUMİYET SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hale’nin planıyla köşeye sıkışan İsmail, kendi ağzıyla suçunu itiraf etmek ve teslim olmak zorunda kalır. İsmail’in şok itirafıyla yer yerinden oynarken, Umut’un o gece olay yerinde olduğunun tespit edilmesiyle davanın seyri değişir.

Bahar ve Ela ortaya çıkan şok gelişmelerle sarsılır, birbirlerinden habersiz aynı gerçeği arayan anne kız, gerçekler ve yalanlar arasında arafta kalır. İsmail’in gölgesinden kurtulan Hale ve İlker için ise vakit, karanlık aile geçmişleriyle hesaplaşma vaktidir.

İsmail’in yıllarca gözlerden saklamayı başardığı hastalıklı dünyası göz önüne serilirken İlker, İrem ve Ela arasındaki dengeler bir kez daha değişir. Harun’un gizli gündemleri ise saklı kalmış bambaşka gerçekleri su yüzüne çıkarmak üzeredir.

Masumiyet bu hafta neden yok? Masumiyet final mi yaptı, bitti mi? 12. yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Masumiyet masumiyet yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.