Masumiyet Bahar kimdir? Deniz Çakır Alevi mi? hangi dizilerde oynadı? Boyu kaç, sevgilisi var mı?

Masumniyet Bahar kimdir? Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar gibi usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisi bu akşam görücüye çıkıyor. Masumiyet dizisinde Bahar karakterini canlandıran Deniz Çakır boyu kaç, sevgilisi var mı soruları da gündem oldu. Peki, Deniz Çakır kimdir? Masumiyet dizisinde nasıl bir rolü var?

Masumiyet Bahar kimdir, Deniz Çakır kaç yaşında gibi sorular Masumiyet dizisinin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelmesinin ardından merak ediliyor. FOX TV'de ilk bölümüyle yayın hayatına başlayan Masumiyet dizisinde Bahar karakteri kızının doğum gününde şiddet kurbanı olmasıyla hayatı değişen bir anneyi canlandıracak. Bahar karakterine hayat veren Deniz Çakır kimdir, sevgilisi var mı? Deniz Çakır hangi dizilerde oynadı?

MASUMİYET BAHAR KİMDİR?

Masumiyet dizisinde Ela Yüksel'in annesi olan Bahar, bir gece kızını şiddete kurban vermesiyle hayatı değişen bir annedir. Acılı anne Bahar'ın hedefinde ise İlker vardır. Masumiyet dizisinde Bahar'ı oynayan Deniz Çakır kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi var mı?

Masumiyet'in Bahar'ı Deniz Çakır Kimdir?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.

Ayrancı Süper Lisesi'nde okudu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilendi ve böyle oyuncu olmaya karar verdi.

Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal'dır.Küçükken taklit yapmayı sevdiği ve en çok Emel Sayın'ı taklit eden Çakır,mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşme kararı aldı. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosunda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.

Birol Güven yeni dizisi Kadın İsterse için en sonunda Deniz Çakır'da karar kılmış ve oyuncu, yardımcı fakat önemli bir rol olan Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır.

Deniz Çakır Oynadığı Dizi ve Filmler

 

Diziler
2004 - Kadın İsterse - Alev

2006- Yaprak Dökümü - Ferhunde Güven

2005 - İki Arada Aşk - Gizem

2006 - Evet Benim / İşte Benim - "Barmaid" Funda

2006 - Avrupa Yakası - Serap

2011 - İffet - İffet

2013 - Muhteşem Yüzyıl - Şah Sultan

2014 - Yasak - Calibe

2015 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Meryem

2016 - Altınsoylar - Ayşe

2019 - Vurgun - Reyhan Vardar

2021 - Masumiyet - Bahar Yüksel

Filmler
2009 - Kako Sii - Lidya

2009 - 40 - Sevda Hemşire

2011 - Ya Sonra - Didem

Deniz Çakır Oynadığı Dizi ve Filmler

 1.75 boyunda olan Deniz Çakır'ın bir dönem alevi olduğu iddiaları gündeme gelse de güzel sanatçıdan böyle bir açıklama gelmedi.

 

Masumiyet Bahar kimdir? Deniz Çakır Alevi mi? hangi dizilerde oynadı? Boyu kaç, sevgilisi var mı? ile ilgili etiketler masumiyet bahar kimdir deniz çakır kaç yaşında deniz çakır evli mi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.