Masumiyet 9. bölüm fragmanı!

Masumiyet 9. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 14 Nisan 2021 akşamı Fox Tv'de yayınlanan 8. son bölüm sonrası takipçiler Masumiyet 9. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı dizide heyecan bitmiyor.

Fox Tv'nin başarılı yapımlarından olan ve başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın rol aldığı dizi 14 Nisan akşamı 8. son bölümü ile ekrana geldi.

Dizinin takipçileri bu akşam yayınlanan bölüm sonrası Masumiyet 9. bölüm fragman izlemek için dizinin sosyal medya hesaplarında araştırmalara başladı. Peki Masumiyet yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hale, Harun ve Bahar buluşmasını, kendi hedeflerine yönelik bir planın parçası haline getirirken İrem tamamen Hale'nin kontrolüne geçer. Banu'nun yönlendirmesiyle hareket eden Timur ise Hale'nin Bahar'a karşı en büyük silahı olur.

Masumiyet yeni bölüm canlı yayın HD izle! Masumiyet 8. bölüm full izle! Masumiyet 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Üzerine oynanan oyunlardan habersiz, evden kaçan kızının peşinde olan Bahar, Ela'nın nereye gittiğini anlayıp harekete geçer. Ela ise sığındığı eski yazlık evde hiç beklemediği bir anda karşısında İlker'i bulur.Aralarındaki büyük yüzleşme Ela'yı bir kez daha alt üst ederken, Bahar'ın attığı adım yüzleşmenin seyri değişir. Diğer yanda, İrem boşanma konusunda çark eder fakat İlker var gücüyle Ela'nın peşindedir. İrem, Hale'nin evliliğiyle ilgili telkinlerine rağmen soru işaretleri içindedir ve sorularının cevabı sadece Ela'dadır. Ilgazlar cephesinde her şey yolunda gidiyor gözükürken, Harun'un dengeleri değiştirecek gizli gündemleri vardır.

MASUMİYET 9. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

 

Masumiyet 9. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet 9. bölüm fragmanı izle masumiyet 9. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.