Masumiyet 8. bölüm izle!

Masumiyet 8. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak foxplay platformunda. 14 Nisan akşamında FOX TV’de yayınlanan Masumiyet dizisinin 8. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Hülya Avşar’ın oynadığı Masumiyet dizisi 14 Nisan Çarşamba akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Masumiyet dizisinin son bölümünde; tuzağa düştüklerini yeni anlayan Harun önlemlerini almaya çalışır. Ancak Bahar da Timur tarafından kandırılınca ortalık bir anda karışır.

Masumiyet 8. bölüm izle!

Düştükleri acımasız tuzak, mahkemede korkunç bir iftira olarak karşılarına çıkar. Bahar, kızının davasını satmakla suçlanır ve bu korkunç suçlamayla gözünün önündeki perdeyi söküp atar. Hem, Timur’dan boşanmak için hem de Ela’nın, İlker’i aklayan ifadesini geçersiz kılmak için düğmeye basar. Bahar’ın Ela’yı psikiyatri heyetine sokma kararı Ilgaz cephesini karıştırır.

Diğer yanda, annesinin düşürüldüğü durumu hazmedemeyen Ela, Bahar’a yardım etmek için radikal bir adım atar ve bu adım onu, bütün iradesiyle uzak durmaya çalıştığı İlker’e götürür. Bahar ve Harun, kendi yöntemleriyle Ilgazlar’a karşı harekete geçer. Ela’nın dengesi İlker tarafından bir kez daha sarsılırken, gerçek deprem ise Ilgazlar’da yaşanır.

MASUMİYET 8. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumiyet 8. bölüm izle! ile ilgili etiketler Masumiyet masumiyet 8. bölüm masumiyet son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.