Masumiyet 7. son bölüm izle

Masumiyet 7.Bölüm ile Fox TV’de. Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet 7.Bölüm full izle linki tek parça halinde FoxPlay platformunda. Peki, Masumiyet son bölümde neler yaşandı?

Masumiyet 7.Bölüm ile 7 Nisan Çarşamba akşamında Fox TV ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un yer aldığı Masumiyet dizisinin son bölümünde Harun ve Bahar buluşması Hale tarafından kendi hedeflerine yönelik bir planın parçası olarak lanse edilir. İrem artık tamamen Hale’nin kontrolündedir.

Banu’nun kendisini yönlendirmesi ile harekete geçen Timur’da Hale’nin Bahar’a karşı olan en büyük kozlarından birisidir. Bahar’da üzerine oynanan oyunlardan habersiz bir şekilde evden kaçan kızının peşine düşmüştür. Ve sonunda Ela’nın nereye gittiği konusunda bir ipucuna sahiptir.

Masumiyet 7.Bölüm full izle

Ela’da bulunduğu evde hiç beklemediği bir anda İlker’i karşısında görünce şaşkına döner. Aralarında yaşanan büyük yüzleşme sonrasında Eda2nın dünyası bir kez daha alt üst olur. Bahar’ın attığı adım ise bu yüzleşmeyi farklı boyutlara taşır.

Boşanma konusunda az daha beklemek isteyen İrem’de düşünmek için kendisine süre verirken İlker’de halen Ela’nın peşindedir. Hale’nin evliliği İrem’in kafasını karıştırırken bu soruların tek cevabının Ela’da saklı olduğundan artık tamamen emindir.

Masumiyet son bölümü izlemek için tıklayınız

Masumiyet 7. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.