Masumiyet 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Masumiyet 7. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 31 Mart 2021 Çarşamba akşamı yayınlanan 6. son bölüm sonrası Masumiyet izleyenleri, dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek için harekete geçti. Yayınlanan son bölümde İlker Ilgaz yaşadığı travmatik olaylardan sonra terapiye ihtiyaç duyar. Peki İlker Ilgaz'a ne teşhisi kondu? Masumiyet. 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv'nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Masumiyet bu akşam da izleyicisi ile buluştu. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın rol aldığı Masumiyet dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin youtube ve sosyal medya sayfalarını araştırıyor.

MASUMİYET 7. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ela'nın hamileliğini hatırlaması üç aile için de sarsıcı olur. İlker, imza attığı vahşeti kabul etmek zorunda kalır, işin adli boyutundan korkan Hale, oğlu için bir kez daha düğmeye basar.

Timur'un zaafları Hale'nin en büyük silahı olurken, Bahar ve Timur arasındaki ipler kopar. Kızını nihayet Ilgaz bataklığından çıkarmayı başaran Harun'un hedefi, İrem'i boşanmaya ikna etmektir. Harun hedefi 12'den vurur.

Masumiyet 7. bölüm fragmanı yayınlandı - Resim : 2

İrem ve İlker'in şok boşanması, Harun'a rahat bir nefes aldırırken, Bahar'ın en karanlık kabusu yeniden gerçek olmak üzeredir. Boşanmanın acısını kaldıramayan İrem, Ela'yı bir kez daha İlker'le vurur.

MASUMİYET 6. SON BÖLÜM TEKRARI HANGİ GÜN?

31 Mart 2021 Çarşamba saat 20:00'de ekrana gelen Masumiyet 6. son bölümünü kaçıranlar, tekrarlarını aşağıda yer alan tarihlerde izleyebilirler.

DİZİNİN TEKRARLARI

2 Nisan 2021 Cuma saat 02:45.

3 Nisan 2021 Cumartesi saat 03:00'de.

4 Nisan 2021 Pazar saat 15:30'da ve saat 02:15'de Fox TV'de

Masumiyet 7. bölüm fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet 7. bölüm fragmanı masumiyet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.