Masumiyet 4. son bölüm izle!

Masumiyet 4. bölüm izle full kesintisiz yayında. 17 Mart 2021 Çarşamba akşamı FOX TV'de yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Masumiyet son bölüm tek parça foxplay platformundan da izlenebilecek. Peki, dizinin son bölümünde neler oldu?

Masumiyet 4. bölüm izle linki merak ediliyor. Masumiyet Çarşamba akşamları FOX TV'de yayınlanıyor. 17 Mart akşamı yeni bölümü ile ekrana gelen dizinin izleyenleri Masumiyet 4. bölüm tek parça izlemek için internette araştırmalara başladı. Hülya Avşar, Deniz Çakır gibi isimlerin oyuncu kadrosunda olduğu Masumiyet dizisinde ünlü oyuncu Alayça Gidişoğlu'da rol alıyor.

İlker'in avukatları, takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portesi çizerek Ela'nın en yakınındakilerin bile kafalarını karıştırmayı başarır.

Aldığı darbelerin ve geçirdiği ameliyatların etkisi ile zihninde bazı boşluklar oluşan Ela, geçmişi hatırlanmakta zorlanır ve kafası karışır.

Masumiyet 4. bölüm I İrem Orhun'a gözaltı kararı

Ela'nın annesi Bahar ise Ela'ya duruşmada yaşatılanları kabul edemez ve dayanamayarak isyan eder. Bahar'ın kızı Ela'nın uğradığı mağduriyeti hakime anlatış şekli ise bütün izleyenlerin içinin parçalanmasına sebep oldu.

MASUMİYET 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumiyet 4. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet 4. bölüm tek parça masumiyet son bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.