Masumiyet 3. son bölüm izle!

Masumiyet 3. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 10 Mart 2021 Çarşamba akşamı FOX TV'de yeni son bölümü yayınlanan Masumiyet 3. bölüm tek parça foxplay platformunda da izlenebilecek. Peki, Masumiyet yeni bölümde neler oldu?

Masumiyet 3. bölüm izle tek parça foxplay platformunda. Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı Masumiyet 3. bölüm 10 Mart Çarşamba akşamı FOX TV'de izlendi. Dizinin yeni bölümünün ardından ise takipçiler Masumiyet 4. bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

İlker Ilgaz’ın kendi düğününde gözaltına alınmasıyla başlayan yeni süreç, yasak aşkın üzerindeki sır perdesini aralar. Üstü kapatılmış gerçekler ve görmezden gelinen yalanlar yavaş yavaş ortaya çıkarken, Bahar ve Hale çocukları uğruna karşı karşıya gelir. ‘Benim oğlum yapmaz’ sözünden dönmeyen Hale, İlker’in imajını kurtarmak için harekete geçer ve İrem’le, İlker’in cezaevinde evlenmelerine ön ayak olur. Kızının gizlice evlenmesiyle deliye dönen Harun ise çoktan tarafını seçmiştir. İrem, babasının tüm çabasına rağmen, tamamen kayınvalidesinin kontrolüne geçer.

 

MASUMİYET CANLI İZLE 3. BÖLÜM) Tek parça yeni bölüm Masumiyet, 3. bölüm  Masumiyet izle full

Bahar, kızının yoğun bakımdan çıkmasını adalete sığınarak beklerken, Ilgaz’lar sayesinde sınırsız gücün nasıl bir şey olduğu gerçeğiyle de tanışmak üzeredir. Ela’nın gözünü açmasıyla nefesler tutulur ve dava süreci başlar. İlker’in savunma stratejisi ise son derece acımasızdır.

MASUMİYET 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumiyet 3. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV Fox Ana Haber masumiyet 3. bölüm izle masumiyet 3. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.