Masumiyet 2. Bölüm izle!

Masumiyet 2. Bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 3 Mart Çarşamba akşamı FOX TV'de yayınlanan ve başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ'un oynadığı Masumiyet 2. bölüm tek parça foxplay platformunda da izlenebilecek. Peki, Masumiyet dizisi yeni bölümde neler olacak?

Masumiyet 2. bölüm tek parça foxplay platformunda yayınlandı. FOX TV'de Çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelmişti. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın rol aldığı Masumiyet son bölüm 3 Mart akşamı canlı olarak izlendi.

Deniz Çakır'ı Bahar karakteri ile Ela Yüksel'in annesi olarak izlediğimiz dizide geçtiğimiz hafta sıradışı bir kaza yaşanmıştı. Ela Yüksel'in doğum gününde bir kazaya uğraması bütün hayatları değiştirmişti. Bahar ise İlker Ilgaz'ın kızının kazasına parmağı olduğunu düşünmesi 3 ailenin hayatını etkileyecek bir hikayenin başlangıcı olmuştu. Peki, Masumiyet yeni bölümde neler olacak?

MASUMİYET 2. BÖLÜM İZLE

Masumiyet 1. bölüm izle! Masumiyet ilk bölüm full izle!

Masumiyet 2. bölüm full, tek parça izlemek için FOX TV'nin youtube kanalını ziyaret edebilir ya da FOX TV'nin internet sitesi Masumiyet 2. bölüm izle adresinde dizinin linkini bulabilirsiniz.

Masumiyet 2. Bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet 2. bölüm izle masumiyet 2. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.