Masumiyet 11. bölüm izle

Masumiyet 11. bölüm full izlenmek için yayında. Çarşamba akşamında Fox Tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet 11. bölüm tek parça halinde Fox Play de. Masumiyet 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un oynadığı Masumiyet dizisi 11. bölüm ile 5 Mayıs Çarşamba akşamında Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu.

Masumiyet 11. son bölümünde; Hale’nin planı sonrasında iyice köşeye sıkışan İsmail, kendi ağzıyla suçunu itiraf ederek teslim olmak durumunda kalır. İsmail’in bu şok itirafı ile yer yerinden oynarken Umut’un o gece olay yerinde olduğunun tespit edilmesi davanın seyrini bir anda değiştirir.

Masumiyet 11. bölüm izle

Bahar ve Ela ortaya çıkan şok gelişmelerle sarsılırken birbirlerinden habersiz aynı gerçeği arayan anne kız, gerçekler ve yalanların arasında kalır. İsmail’in gölgesinden kurtulan Hale ve İlker içinde vakit, karanlık aile geçmişleriyle hesaplaşma zamanıdır. İlker, İrem ve Ela arasındaki dengeler de bir kez daha değişmiştir.

Masumiyet 11. bölümünü izlemek için tıklayınız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.