Masumiyet 11. bölüm fragmanı izle!

Masumiyet 11. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 28 Nisan 2021 Çarşamba akşamı Fox Tv'de yayınlanan 10. son bölümü sonrası yeni bölüm araştırmaları da başladı. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın rol aldığı Masumiyet 11. bölüm fragmanı izlemek için takipçilerin meraklı arayışı da başladı.

Masumiyet 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her Çarşamba akşamı Fox Tv'de yayınlanan dizinin başrollerinde Hülya Avşar, Serkay Tütüncü ve Mehmet Aslantuğ rol alıyor. Bu akşam yayınlanan 10. son bölüm sonrası dizinin takipçileri Masumiyet 11. bölüm fragman izlemek için sosyal medya ve internette araştırmalara başladı.

İsmail'in olay gecesi, olay yerinde olduğunun ortaya çıkması, şiddet gecesiyle ilgili tüm ezberleri bozar. Hale, adım adım İsmail'in sonuna yürürken, Ela ise kendi gerçeğinin peşinde İlker'le tehlikeli bir oyunun içindedir. Telefonun ucundaki suç ortağı tarafından yönlendirilen Ela'nın attığı yanlış adımlar onu hiç istemediği sonuçlara götürür.

Masumiyet 10. bölüm fragmanı izle! FOX TV Masumiyet yeni bölüm fragmanı! Masumiyet 9. bölüm izle

İrem ve Cenk arasındaki tek taraflı gerilim giderek tırmanırken, İrem burun buruna geldiği gerçeklerin acısıyla yeni bir karar alır. Diğer yanda, Bahar ve Harun iş birliği, Ilgaz cephesini köşeye sıkıştırmaya devam eder. Hale'nin İsmail düğümünü tamamen çözmesiyle tüm dengeler değişir, artık polisin hedefinde yeni bir isim vardır.

MASUMİYET 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumiyet 11. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet 11. bölüm fragmanı izzle masumiyet yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.