Masumiyet 10. bölüm fragmanı

Masumiyet 10. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet dizisi 21 Nisan akşamı 9. son bölümü ile ekrana geldi. Deniz Işın ve Serkay Tütüncü ikilisinin rol aldığı Masumiyet 10. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

Masumiyet 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın rol aldığı Masumiyet dizisi Fox Tv'de her Çarşamba izleyicisi ile buluşuyor. Ela karakteri ile sosyal medyada çok yoğun bir eleştiri olsa da dizinin senaristleri aynı tempo ve hızla her hafta izleyiciyi şaşırtmayı biliyor.

İsmail, şok etkisi yaratan sözlerini geçiştirmeye çalışsa da, İsmail'in bir sırrı olduğunu anlayan Hale, duyduklarının peşini bırakmaz ve onu olay gecesine kadar götürecek yola doğru dönüşü olmayan bir adım atar. Babasıyla köprüleri atan İlker'e bir darbe de Ela'nın aldığı heyet raporu vurur.

Masumiyet 9. bölüm fragmanı izle! FOX TV Masumiyet yeni bölüm fragmanı!

Ela'nın verdiği ifadeyi geçersiz kılan raporla birlikte, davanın gidişatı kökünden değişirken İlker ve Hale köşeye sıkışır. Ela yüzleşmek zorunda kaldığı gerçekle birlikte, İlker'e olan duygularından iyileşmek için çırpınsa da düşündüğünden çok daha zor bir süreç onu beklemektedir. Harun'un da topa girmesiyle, Hale'nin oyunları da ortalığa dökülür. Bahar ve Harun'un iş birliği Ilgaz cephesini yerle bir ederken olay gecesinin sarsıcı gerçeği de artık gün yüzüne çıkmıştır.

MASUMİYET 10. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Masumiyet 10. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Türk Eximbank masumiyet 10. bölüm fragmanı masumiyet yeni bölüm fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.