Masumiyet 1. bölüm izle!

Masumiyet 1. bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. FOX TV'de 24 Şubat akşamı ilk bölümü yayınlanan Masumiyet 1. bölüm tek parça foxplay platformunda da izlenebilecek. Peki Masumuiyet 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumiyet 1. bölüm izle tek parça halinde Fox Play'de. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Asena Tuğal ve Hülya Avşar'ın rol aldığı ve bu akşam yayın hayatına başlayan Masumiyet 1. bölüm full tek parça FOX TV'de. Peki ilk bölümde neler oldu?

Deniz Çakır'ın anne Bahar olarak karşımıza çıkacağı ve hikayesi ilgi çekici olan dizinin 1. bölüm izleme detaylarını da haberimizde bulabilirsiniz.

24 Şubat gecesi, İstanbul'da öldü sanılarak yol kenarına atılmış bir genç kız bulunur. Öldüresiye dövülmüş genç kız, o gün doğum günü olan 19 yaşındaki Ela Yüksel'dir. Kızının doğum günü, hayatının en acı gününe dönüşen Ela'nın annesi Bahar, tanınmış iş insanı İlker Ilgaz'ı işaret eder. Acılı annenin hedefinde olan İlker, aile dostları Harun Orhun'un kızı İrem'le nikah masasına oturmak üzeredir. Kızı için adalet isteyen annenin zorlu yolculuğu başlarken Bahar'ın karşısına bir başka anne; İlker'in annesi Hale Ilgaz çıkar.

MASUMİYET 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASUMİYET KONUSU NEDİR?

İddialı oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren dizide; Evli ve iki çocuk annesi Bahar'ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir.

Kızı Ela'nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur.

Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela'nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir. Diğer yandan Çocuklarına, özellikle oğluna düşkün bir anne olan Hale Ilgaz (Hülya Avşar), kibirli ve kusursuz cemiyet kadını görüntüsüyle çok konuşulacak. Avşar'ın dizide oğlu İlker'e Serkay Tütüncü, eşi İsmail Ilgaz'a ise Ertuğrul Postoğlu hayat veriyor.

MASUMİYET 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumiyet 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmana dair tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

 

Masumiyet 1. bölüm izle! ile ilgili etiketler Fox TV masumiyet 1. bölüm tek parça masumiyet 1. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.