Masum insanlar cuma namazı çıkışında bombalı saldırının hedefi oldu!

Mezar-ı Şerif ve Kunduzun ardından günler içinde peş peşe yaşanan cami saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez vites büyüten teröristler, başkent Kabil'deki bir camiyi hedef aldı. Afganistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Bismillah Habib, Afganistan’ın başkentindeki bir camiye düzenlenen bombalı saldırı sonucu en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Daha önceki saldırıları DAEŞ üstlenmişti.

Afganistan’da peş peşe bombalı saldırılar düzenlenen camilere bu kez de ülkenin başkenti Kabil’deki Khalifa Camisi eklendi. Teröristler bombalı saldırıyı onursuzca cuma namazının ardından gerçekleştirdi.

Masum insanlar cuma namazı çıkışında bombalı saldırının hedefi oldu!

'GAM SOFRASI YİNE BU HALKIN EVLERİNE SERİLDİ'

Afganistan İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Bismillah Habib bombalı saldırı sonucu en az 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Görgü tanığı Feridun, saldırı hakkında, “Patlama olduktan sonra kaçtık. Birçok insan şehit oldu ve yaralandı. Gam sofrası yine bu halkın evlerine serildi. Rabbim merhamet etsin” dedi.

ÖNCEKİ SALDIRILARI DAEŞ ÜSTLENMİŞTİ

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı. Daha önceki saldırıları 

 

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu

Kaynak | İHA

Masum insanlar cuma namazı çıkışında bombalı saldırının hedefi oldu! ile ilgili etiketler Afganistan Kabil bomba Saldırı cami terör DAEŞ cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.