Masum 360.bölümde neler oldu? 17 Mart Masum 360.bölüm özeti

17 Mart Çarşamba günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Masum 360.bölümde, Ahem kızı Vidya’yı Gaura’nın evinden almak için harekete geçecektir. Vidya Ahem’i önce sakinleştirmiş ardından Mira ile birlikte geleceğini söyleyerek geri gönderir.

Masum 360.bölümde neler oldu merak ediliyor. Kanal7'nin sevilen dizisi Masum'da bugün neler olacak sizler için araştırdık. 17 Mart Çarşamba günü yayınlanan Masum 360.bölüm hakkında detaylar haberimizde.

Masum 360. Bölüm Özeti

Vidya’nın çabaları sonucu Ahem giderken Vidya’ya bir şey yaparlarsa onları asla bırakmayacağını söyleyerek ayrılır. Mira olaydan etkilenecektir ve babasına hakaret ettikleri için Gaura ve Daram’a kızar. Gaura, Ahem’in sadece Vidya’yı sevdiğini onun yüzüne tükürmek bile istemediğini söyleyerek Mira’nın beynini yıkamaya devam edecektir. Mira, Vidya’nın attığı tokadı düşünerek daha da hırslanmaya başlar. Gaura Vidya’nın büyüklerine saygısızca konuştuğunu söylemiştir. Bu durum karşısında iyice sinirlenen Mira, Vidya’nın odasına giderek, Gaura ve Daram ile konuşurken dikkatli olması için bağıracaktır. Bu durum karşısında Vidya onun beyninin yıkandığını fark etmiştir.

Masum 360.bölümde neler oldu? 17 Mart Masum 360.bölüm özeti

Vidya büyüklerine karşı her zaman edepli olunması gerektiğini ancak kendi ailesine laf uzatıldığında cevap vereceğini söylemiştir. Mira, Modi ailesinin Gaura’nın ailesine ihanet ettiğini söylerken Vidya sen de Modi’sin diyerek onu uyarmıştır. Aralarında tatlı sert bir tartışma yaşandıktan sonra içeri Şaravan girecektir ve Vidya’ya nasıl bağırırsın diye Mira’yı azarlayacaktır. Vidya Şaravan’dan kardeşlerin arasına girmemesini isteyecektir. Mira yalnız kaldığında esnada Gaura onun yanında bitecek ve beynini yıkamaya devam edecektir.

Masum 360.bölümde neler oldu? 17 Mart Masum 360.bölüm özeti

Ahem eve gelir ve Gopi’nin Vidya’yı cehenneme gönderdiğini söyleyecektir. Gopi bu sözlere alınacak ve göz yaşlarına boğulacaktır. Ahem Gopi’yi suçlamaya devam ederken Koki araya girerek Gopi’yi savunmaya başlar. Vidya’nın da annesi gibi cesur olduğunu ve Mira’yı koruyacağını söylemiştir. Ahem Gura ve Daram Vidya’ya işkence yaptığında ise kardeşine ilk tekmeyi Mira’nın vuracağını söylemiştir.

Daram eve sarhoş geldiğinde direk odasına gidecektir. Hizmetçilerden su getirmesini istemiştir. Durga hizmetçilerin gittiğini söyler ve suyu kendisi götürecektir. Daram suyu yere döker ve bulunduğu yere sızacaktır. Mira gelir ve Gaura’nın “Şaravan’a zarar vermek istiyorsan Durga’yı rahatsız etmelisin” sözlerini hatırlar ve odama girmeye nasıl cüret edersin diye Durga’ya bağırmaya başlar. Onu kolundan tuttuğu gibi Gaura’nın kapısına sürüklemiş ve 2. kadının yerini bilmesi gerektiğini söyleyecektir. Şaravan ve Vidya Mira’ya tepki gösterecektir.

Masum 360.bölümde neler oldu? 17 Mart Masum 360.bölüm özeti

Vidya Durga’yı teselli edecektir. Şaravan kaynanana iyi davrandığın için teşekkür ederim derken Vidya seni kocam olarak görmediğim için Durga’ya sadece bir anne olarak saygı gösterdiğini söylemiştir. Mira Gaura’ya gider ve evin bahusu olduğu halde evi Vidya’nın yönettiğini söylemiştir. Gaura yakında Vidya’ya gereken dersi vereceğini söylemiştir. Gopi Vidya’ya kötü bir şey olacağını hissediyorum diyerek Koki’ye korkularından bahsedecektir. İçeri giren Ahem onu cehenneme ittin ancak şimdi onun için endişeleniyorsun diye tepki göstermeye başlar.

Koki yarın Navrati Poja olduğunu ve Gopi ile gitmeleri gerektiğini söyler. Ahem başta kabul etmese de Koki’nin ısrarı üzerine kabul eder. Koki Jigar’ı da onlara göz kulak olması için tapınağa göndermiştir. Ahem tapınağa giderken arabayı hızlıca sürecektir. Jigar ve Gopi’nin uyarılarına aldırmayan Ahem oldukça sinirlenmiştir. Navrati için Gaura Vidya ve Mira’ya bazı görevler vermiştir. Vidya unutulmuş bir geleneği yerine getirince Gaura’nın övgüsünü alacaktır. Mira için için kıskanmaya başlamıştır ve Vidya’ya bir ders vermeyi düşünmeye başlar…

Masum 360.bölümde neler oldu? 17 Mart Masum 360.bölüm özeti ile ilgili etiketler masum 360.bölüm özeti ne oldu? bugün ne oldu Kanal7
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.