Masum 326.bölümde neler oldu? Masum 326.bölüm özeti

Masum 326.bölümde Koki’nin durumu için Ahem kendini suçlamaktadır. Masum 326.bölüm özetini sizler için araştırdık. Masum 326.bölümde yolunu kaybeden Raşi büyüklerinden azar işitecektir… Masum 326.bölümde neler oldu detaylar haberimizde.

Masum 326.bölümde neler oldu merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yer alan Hint dizisi Masum bugün yayınlanan 326.bölüm özetini sizler için derledik. Koki’nin geçirdiği kalp krizi nedeni ile kendini suçlayan Ahem hatasını fark edecek… Masum 326.bölümde neler oldu?

Masum 326. Bölüm Özeti

Koki’nin geçirdiği kalp krizi nedeni ile kendini suçlayan Ahem hatasını anlamıştır. Koki’yi görmek için yola çıkan Küçük Raşi, taksi bozulunca yürüyerek yola devam eder fakat yolunu kaybeder. Herkes endişe ile onu ararken Raşi hastaneye ulaşmıştır. Gopi büyüklerine haber vermediği için ona kızmıştır. Ahem hatasını geçte olsa fark eder. Gopi’nin önüne diz çökerek annesinin kurtulması için dua etmesini istemiştir.

Masum 326.bölümde neler oldu? Masum 326.bölü

Ahem Gopi’ye sarılırken Mansi onları görmüştür ve buna çok sinirlenir. Hetal Koki’yi yatakta görünce üzülür ve başı dönmeye başlar. Pari onu yakalamıştır ve hiç bir şey yemedikleri için herkesin kötü olacağını söyleyerek Jigar’a yiyecek getirmesini söyler. Jigar yiyeceklerle birlikte gelirken Ahem Koki bu haldeyken nasıl yiyebilirim diye yemek yemeyi reddeder. Gopi Koki de olsa yemeni isterdi diyerek onu ikna etmiştir. Bu sırada Jigar gelir ve doktorun çağırdığını söylemiştir. Doktor Koki’nin durumunun kötüye gittiğini ve yakında ölebileceğini onlara anlatır.

Gopi Ahem’in Koki’nin odasına girmesini söyler. Doktor müsade etmeyince Gopi Ahem ile birlikte zorla içeri girer ve doktordan tekrar müsade isterler. Doktor şartlı olarak onlara izin verir. Ahem annesine ne kadar pişman olduğunu anlatırken Koki’nin kalbi durmuştur. Ahem ne yapacağını bilemezken Gopi masaj yapar ve Koki gözlerini açmıştır. Kalbi tekrar atmaya başlamıştır. Doktor gelip Koki’yi kontrol etikten sonra bir mucizenin gerçekleştiğini, Koki’nin şimdi iyi olduğunu onlara söyler. Ahem Gopi’ye zorla içeri soktuğu için teşekkür etmiştir.

Masum 326.bölümde neler oldu? Masum 326.bölü

Gopi ve Ahem dışarda bekleyen aileye Koki’nin iyi olduğunu anlatır. Raşi herkesle tokalaşarak sevincini dile getirirken Mira hariç herkes mutlu olmuştur. Ahem eve gitmelerini söyler. Gopi ve Ahem Koki’nin başında kalacaklardır. Mira babasının Gopi ile kalmasını istemez ve Mansi’nin de kalmasını istemiştir, Ahem ondan gitmesini ister. Mansi telefonunu unutur ve hastaneye geri döndüğü sırada Gopi Ahem’e attığı tokattan dolayı özür dilemektedir. Gopi Ahem’in kendisine vurarak ödeşmelerini  istemiştir fakat Ahem bunu yapmayacağını söyler ve arkasını dönünce Mansi ile karşılaşır.

Ahem burada ona ne yaptığını sorar. Mansi telefonu unuttuğunu, bu yüzden geri geldiğini söyler. Mansi ayrılır ve arabaya doğru gider. Mira onun çok kötü olduğunu fark eder ve neler olduğunu sormuştur. Mansi duyduklarını Mira’ya anlatır. Urmila yemek yerken Raşi iyi olduğunu söylemiştir. Urmi yemeği bırakır. Dawal onun hastanede olduğunu söylerken Urmi numara yaptığını Raşi’nin bunu anlayabileceğini, bu yüzden de daha dikkatli olması gerektiğini düşünmektedir.

Mira Mansi’nin anlattıklarından sonra hastaneye geri diger ve Gopi’yi tokatlamak ister ancak Ahem onu durdurmayı başarır ve bir köşeye çekerek onunla konuşmaya başlar. Mira mutlu bir şekilde hastaneden ayrılırmıştır. Koki hastaneden çıkar ve Urmi’nin evine gitmiştir. Burada Ahem’in Gopi’ye hayatlarından çıkmasını istediği sözüne şahit olur. Koki engel olmaya çalışır ancak Mira araya girer ve neden anlamakta zorluk yaşadıklarını ona sorar. Ahem annesinin elinden tutar ve onun yemeklerini yemek istediğini belirtir. Ona Mumbai’ye birlikte gideceklerini anlatır. Ahem Koki’yi ikna etmeyi başarmıştır.

Masum 326.bölümde neler oldu? Masum 326.bölü

Ahem ayrıldıktan sonra Gopi Koki’ye sitem etmeye başlar. Urmi oyunculuğa başlar ve Koki giderse onunla birlikte gideceğini söylemiştir. Jigar üzgün bir şekilde dışarı çıkar ve Raşi’yi merdivenlerde ağladığını fark eder. Raşi babam Ahem beni sevmiyor, Koki de buradan gidecek diye göz yaşı dökmeye başlar. Jİgar babasının onu sevdiğini söyleyerek ona sarılırıp rahatlatmaya çalışır.

Masum 326.bölümde neler oldu? Masum 326.bölüm özeti ile ilgili etiketler Masum 326.bölüm özeti neler oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.