Masum 319.bölümde neler oldu? 4 Şubat Masum 319.bölüm özeti

Masum 319. Bölümde Gopi sonunda Ahem ile karşı karşıya gelecek. 4 Şubat günü Kanal7 ekranlarında yayınlanan Masum 319.bölüm özetinde Tolu/Molu’nun ceza almaması için Mansi denilen kadın şikayetini geri alması gerekecektir.

Masum 319.bölüm özeti merak ediliyor. Her gün Kanal7 ekranlarında seyircilerin severek takip ettiği Masum dizisinin 319.bölümünde Gopi ve Jigar Mansi’nin evine bir kere daha gitmişlerdir.  Ekranların sevilen dizisi Masum’un 319.bölümünde Gopi yıllar sonra Ahem’i görecektir...

Masum 319.bölüm Özeti

Masum 319.bölümde Mira ve Vidya Mansi’nin yanına gelmişlerdir. Mansi onlara yemek hazırlarken kapı çalınmıştır. Gopi ve Jigar ondan ismini tam olarak öğrenir ve çocukların başına gelenleri anlatırlar. Vidya kim geldi diye sormuştur. Mansi çocuklar bir şey görmesin diye şikayetini geri alacağını söyler ve karakola telefon ederek şikayetini geri almıştır.

Masum 319.bölümde neler oldu? 4 Şubat Masum 319.bölüm özeti

Gopi ve Jigar tekrardan Modi evine doğru giderken Gopi Ahem’i taksiye binerken görmüştür ve arabanın peşinden koşmaya başlamıştır. Gopi yere düşünce Jigar onu ayağa kalkması için yardım eder. Bu sırada taksi durmuştur ve Ahem içinden iner. Gopi Jigar’a Ahem’i gösterirken, Ahem uzaklaşır. Gopi ve Jigar da peşinden takip ederler. Gopi Ahem’i fırında olduğunu görmüştür. Ahem pasta siparişini kontrol ettikten sonra oradan ayrılmıştır. Gopi fırında çalışan kişiye Ahem’i sorar. Fırıncıdan onun fırın sahibi olduğunu ve kızları için parti vereceğini öğrenir.

Masum 319.bölümde neler oldu? 4 Şubat Masum 319.bölüm özeti

Gopi onun adresini öğrenmek ister ancak adam söylerse işinden kovulacağını söyler. Fırıncı Ahem’in 2 gün sonra yeniden geleceğini söyledikten sonra Gopi çıkar ve Jigar’a gördüklerini anlatır. Holi bayramı için Modi ve Urmi aileleri dualar ederken Koki Modi ailesini arar ve onları bayram için davet etmişlerdir. Kinjal dışındaki herkes çok mutlu olmuştur. Gopi Koki’yi arar ve Ahem’i bulduklarını ona söyledikten sonra Koki Ahem’in onu gördüğünde sinirleneceğini ancak sevginin üstün geleceğini söylemiştir.

Modi ailesi uzun bir aradan sonra yine bir araya gelmiştir. Özellikle çocuklar holi renklerini birbirlerine uygularken çok mutlu gözükmektedirler. Gopi Koki’nin ona verdiği kırmızı sarisini giymiştir ve Ahem ile buluşmak için can atmaktadır. Jigar ona neden beyaz giymediğini sormuştur. Gopi yaşında kızı olduğunu ve artık yaşlandığını açıklar. Jigar Ahem’in de yaşlandığını belirtmiştir.

Mansi Ahem’in fotoğrafına bakar ve ona doğru gelmekte olan büyük bir fırtınanın olduğunu söylemiştir. Ancak onu durduracağını ve çocuklarla tanışmasına asla izin vermeyeceğini söyler. Öte yandan Gopi de Ahem’in fotoğrafına bakarak beklemesinin biteceğini ve buluşmaya az kaldığını söylemektedir. Ahem’in büyük bir tepki göstermemesi için Tanrı’ya dua etmeye devam eder.

Gopi ve Jigar Ahem ve kızların olduğu yere gelirle ve onu aramaya başlamışlardır. Büyük bir kalabalık holi kutlamaları için ordadır. Mira bhang içer ve kendinden geçerken çılgınca dans etmeye başlamıştır. Gopi onu daha önce sarhoş olarak karakola getirildiğini hatırlar ve Jigar’a bunu anlatır. Mira su havuzunun içine girer ve dansına burada devam etmeye başlar. Gopi havuza doğru gelir ve yanlışlıkla havuzun içine düşer. Bu sırada Mira dansına devam etmektedir. Gopi sinirlenir ve Mira’dan durmasını istemiştir.. Mira enteresan bir şekilde dansı durdurmuş ve Gopi’ye bakmıştır.

Masum 319.bölümde neler oldu? 4 Şubat Masum 319.bölüm özeti ile ilgili etiketler masum 319.bölüm özeti masum dizisi ne oldu? son bölümde ne oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.