Masum 311.bölümde neler oldu? Masum dizisi 311.bölüm özeti

Masum 311.bölümde neler oldu, Masum dizisi 311.bölüm özetini sizler için derledik. Bir önceki bölümde Rada karnındaki bebeği öldürmekle tehdit edip evde kalmıştı. Evde kalan Rada Jigar ve Pari’yi yan yana getirmemek için elinden geleni yapacak…

Masum 311.bölümde neler olduğu ve Masum dizisi 311.bölüm özetini derledik. Kanal7 ekranlarında yayınlanan Hint dizisi sevilen oyuncuları ve konusu ile seyircilerin ilgisini çekiyor. Masum 311.bölümde neler olduğu ve Masum dizisi 311.bölüm özeti haberimizde.

Masum 311.bölüm özeti

Bebeği öldüreceği hakkındaki tehditleri ile evde kalan Rada ardından Koki kendine zarar vermesini önlemek için odasındaki bazı eşyaların kaldırılması gerektiğini söyler. Rada odasında dımdızlak kalmıştır kendisine zarar verebilecek her şeyi çıkarmışlardır. O sırada Koki Pari ve Jigar’ı durdurup bu gece birlikte kalabileceklerini onlara söylemiştir. Pari bu durumda kızarırken Rada onların konuşmalarını duyar ve gecelerini mahvetmek için bir plan yapmıştır. Onlar odalarına giderken Rada onları durdurarak Jigar’a Raşi’yi hatırlatmıştır. Koki onun söylediklerini dinlememesini söyler. Jigar odasına gider ve Raşi’nin resmini gördükten sonra üzülmüştür.

Jigar çocukları uyutma bahanesiyle izin isteyip, Pari’yi göz yaşları içinde arkasında bırakarak odadan çıkar. Sabah Koki prasad için Jigar’ın odasına geldiğinde Pari’yi yalnız bulmuştur. Pari Jigar’ın çocukları uyutacağını söyleyerek çıkıp gittiğini ve orada uyuyakaldığını Koki’ye anlatır. Koki çocukların odasına gider ve Jigar’ı orada uyurken bulmuştur. Ahem Gopi’nin sürekli Rada ve Pari’yi korumakla meşgul olmasından yorulmuştur. Artık aile saadeti olmasını istemiştir ve Gopi’yi bu konuda suçlamıştır. Urmi güzellik merkezindeki indirim haberini okurken Dawal dışarı giderken kredi kartını çalmıştır.

Masum 311.bölümde neler oldu? Masum dizisi 311.bölüm özeti

Ahem endişeli bir şekilde eve gediğinde, Gopi hata yaptıysam özür dilerim derken Ahem büyük bir proje teklifi aldığını ve bu iş teklifini kabul etmesi halinde ABD ‘de yaşayacaklarını ona söylemiştir. Annesiz yaşayamayacağını ve Rada geldikten sonra aklının orada kalmaması için iş teklifini kabul etmeyeceğini söylemiştir.  Urmi yenilenmiş bir şekilde eve geldiğinde, Kinjal Dawal’a bugün 500 lira para çekildiğine dair kendisine gelen mesajı anlatır. Dawal bu gün para çekmediğini söyler ve kredi kartını aramaya başlamıştır.

Urmi gizlice kredi kartını Dawal’ın cüzdanına geri koymaya çalışırken Papu onu görmüştür ve Kinjal’e gördüklerini anlatır. Kinjal Urmi’ye kızar ve çalmak yerine istemesi gerektiğini ona söyler. Koki dağılan ailesini tekrar birleştirmek için Tanrı’ya dua ederken çocukların çamurdan bir şeyler yaptığını görür ve aklına bir fikir gelir. Ahem-Gopi, Jigar-Pari’den çamurdan bir şeyler yapmalarını istemiştir. Herkes içlerinden geldiği gibi bir şeyler yapmaya başlar. Sonuçta Koki yapılanlara bakarak onların birbirlerini çok sevdiklerini onlara söylemiştir. Rada planın başarısız olmasına sinirlenmiştir.

Masum 311.bölümde neler oldu? Masum dizisi 311.bölüm özeti

Pari ve Jigar bu olaydan sonra Rada’nın tüm engellemelerine rağmen geceyi birlikte geçirmiştirler. Kokila Gopi’ye Amerika’ya gitmeleri ve çocuklarını iyi bir şekilde eğitim alması gerektiğini söylemişitir. Hetal de Ahem’in eline böyle bir fırsatın bir daha geçemeyeceğini söyleyerek gitmelerini söyler. Pari evdekiler konusunda endişelenmemesini ve onlara iyi bakacağını söylemiştir. Rada Pari ile Gopi’nin birlikteliğini bozmak için bir şeyler planlamıştır. Ahem ve Gopi Koki’yi de yanlarında götürmek ister ancak Koki onların bu teklifini reddetmiştir Rada’ya güvenmediği için orada kalması gerektiğini söylemiştir.

Rada o sırada Pari’den ılık süt istemiştir. Pari sütü getirince, onun getirdiği sütü koluna döker ve Pari’nin bilerek koluna sıcak süt döktüğünü söylemeye başlar. O sırada Gopi gelir ve Pari’nin böyle bir şey yapmayacağını ve Rada’ya da güvenmediğini belirterek buna inanmaz. Daha sonra Koki gelir ve her yerde kameraların bulunduğunu, Rada’nın herkese yalan söylediğini açıklar. Rada’yı bir kere daha böyle şeyler yapmaması için uyardı.

Masum 311.bölümde neler oldu? Masum dizisi 311.bölüm özeti

Pari Jigar’a masaj yapmayı planlamıştır. Jigar gözlerini kapatmıştır ve Pari mutfağa gider. Pari oradan kızgın yağ alıp geri döndüğünde ise Rada’nın Jigar’a masaj yaptığını görmüştür. Pari Rada diye bağırınca Jigar gözlerini hemen açmıştır. Pari Rada’yı kolundan tutup fırlatmıştır. Rada tam duvara çarpmak üzereyken Jigar onu tutmuştur. Rada Pari’yi şikayet ederken Jigar her şeyin farkında olduğunu söyleyerek Rada’yı azarlamaya başlar.

Masum 311.bölümde neler oldu? Masum dizisi 311.bölüm özeti ile ilgili etiketler Masum 311.bölüm masum neler oldu özeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.