Masum 310.bölümde neler oldu? 26 Ocak Masum 310.bölüm özeti

Masum 310.bölümde neler oldu, 26 Ocak Masum 310.bölüm özetini sizler için derledik. Dönme dolapta mahsur kalan Pari oradan kurtulabilecek mi merak ediliyor. İşte, Masum 310.bölüm özeti…

Masum 310.bölümde neler oldu, 26 Ocak Masum 310.bölüm özeti vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kanal7’de her gün yayınlanan ve seyirciler tarafından sevilen Hint dizisi Masum’un 26 Ocak Salı günü yayınlanan 310.bölüm özetini sizler için araştırdık. Pari dönme dolapta mahsur kaldığını görünce şaşırmıştı. Masum 310.bölümde neler oldu, 26 Ocak Masum 310.bölüm özetinin detayları haberimizde.

Masum 310. Bölüm Özeti

Masum dizisinde Pari dönme dolapta mahsur kalmıştı. Dönme dolabın kapısı gevşeyen vida yüzünden açılınca Pari düşmek üzereyken tutunur. Modi ailesi aşağıda beklerken Koki büyük bir çarşaf görür ve kalabalığın yardımıyla çarşafı gerdirir. Pari daha fazla dayanamaz ve ellerini bırakır. Pari kurtulurken Vivan gelir ve Pari’yi sorar. Koki onu tokatlar ken Vivan her şeyin sorumlusu olarak Rada’yı gösterir.

Pari, Koki’ye teşekkürlerini sunarken Koki beni bile karşısına alarak Pari’ye olan güvenini hiç bir zaman yitirmeyen Gopi’ye teşekkür etmesini söyler. Pari eve gelince herkesin ortasında Jigar’a sarılmıştır. Koki yaşlıların yanında ayıp olduğunu söyler. Pari kendisini bahu olarak kabul ettikleri için Jigar’ın odasında kalmak istediğini söylemiştir. Ancak Koki orda kalamayacağını söyleyip Pari’yi şaşırttı. Pari bu durumu Jigar ile birlikte konuşmak isteyecek ancak o da uykulu olduğunu belirterek Pari ile koşmayacaktır.

Ertesi gün Pari salona inince Koki’nin bugün özel bir gün olacağını söylediğini duymuştur. Pari düşündükten sonra o günün herhangi bir festival yada dini tören olmadığını söylemiştir. Koki gülümseyerek ondan uzaklaşırken Pari Gopi’ye ne olduğunu soracaktır. Fakat Gopi de onun bekleyip görmesini istemiştir. Bu arada Rada Modi evine geri dönmüş ve gizlice neler olduğunu kontrol etmiştir. Rada, Tolu/Molu’nun telsizle oynadığını gördükten sonra telsizlerini çalar ve birini Meti’nin götürdüğü elbiselerin arasına saklar. Diğer telsizden de Modi evinde olup bitenleri duymaya çalışacaktır.

Masum 310.bölümde neler oldu? 26 Ocak Masum 310.bölüm özeti

Eve çelenk gelmiştir. Pari Koki ve Gopi’ye bugün evlilik yıl dönümünüz mü diye sorduktan sonra onlardan hayır cevabını alır. Tüm hazırlıkların Pari ile Jigar için olduğu ortaya çıkar. Jigar sindoru da sürdükten sonra Pari ile yeniden evlenmiştir. Koki evin anahtarlarını istemiştir ve Gopi ile birlikte Pari’ye teslim etmiştir Bu sırada Rada bazı bayanlarla ortaya çıkmıştır ve Jigar ile evli olanın kendisi olduğunu söyledikten sonra mülkü kimseye veremeyeceklerini söylemiştir. Koki Rada’ya Pari’yi öldürmeye çalışan birine mülk vermeyeceğini söylerken polis gelmiştir.

Koki Rada’nın telsiz olayından haberdar olduğunu açıklar ve buraya geleceğini bildiği için polisi önceden çağırdığını söylemiştir. Bu durumda polis ellerinde bir kanıtı olmadığı için Rada’yı tutuklayamayacağını söylemiştir. Rada, beni hamile bırakıp Pari ile işbirliği yaparak buradan atmak istiyorlar diyerek Jigar’ın suçlamıştır. Polis ikisi içinde de kanıt olmadığını söyleyerek tutuklamadan evden ayrılmıştır. Rada yeniden eve yerleşmiştir. Pari, Rada’yı evden atmanın bir yolunu bulmak için Vivan’ı ziyaret eder ve ondan Rada hakkında açıklama yapmasını istemiştir. Eğer yardım ederse babasının şikayetini geri alacağına dair Vivan’a söz vermiştir.

Masum 310.bölümde neler oldu? 26 Ocak Masum 310.bölüm özeti

Gopi, Jigar’ın Pari’yi yemeğe götürmesini söyler. Pari geleneksel kıyafetler yerine mini bir etek giymiştir. Jigar ile Pari bahçeye doğru çıkmıştır. Jigar arabayı kontrol etmeye gittikten sonra Rada ve onu destekleyen kadınlar ortaya çıkmıştır. Rada kocamı minik etek giyerek elimden alan kadın diyerek Pari’yi onu destekleyen kadınlara karşı hedef göstermiştir. Kadınlar Pari’nin yüzünü karalamışlardır. Koki ve diğerleri gürültüyü duyduktan sonra çıkıp gelirler. Koki Rada’dan destekçileriyle birlikte gitmesini söyler. Rada bunu göze alamayı destekçilerinden ayrılmalarını istemiştir.

Urmila o sırada köpeğin fazla yemesinden şikayet etmektedir. Komşunun evindeki fareyi köpek sayesinde yakalamış ve komşudan 50 lira almıştır. Artık yemeğin parasını çıkaracağını düşünmeye başlar. Ertesi gün karakola giden Modi ailesi Vivan’ın ifadesini değiştirdiğine görmüşlerdir. Herkes şok olurken Rada Vivan’ı nasıl ikna ettiğini açıklar. Pari onu tokatlamak isterken Gopi hamile olduğu için dikkatli olmasını söyler. Bir adam gelir ve Rada’nın dönme dolabın vidalarını nasıl gevşettiğini açıklar. Gopi ifade verebilir misin diye ona sorduktan sonra adam evet yanıtını vermiştir.

Rada o sırada endişelenmiş ve bıçağı karnına dayamıştır. Bebeği öldüreceğini söyleyerek tehdit eder. Koki o esnada o ne isterse yapacağını söylemiştir. Rada burada kalmak istediğini söylemiştir. Koki bunu kabul ederken Rada Meti’den odasına çay getirmesini emreder. Böylelikle Rada bir kere daha evde kalmayı garantilemiştir.  

Masum 310.bölümde neler oldu? 26 Ocak Masum 310.bölüm özeti ile ilgili etiketler Masum 310. Bölüm masum özeti Kanal7
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.