Masum 309. bölümde neler oldu? 25 Ocak Masum 309. bölüm özeti

Masum 309. bölümde neler oldu, Masum 309.bölüm özeti merak ediliyor. Gopi sonunda Jigar’ı Pari’yi bulma konusunda ikna edecektir. Jigar bir arkadaşından o gece Vivan’ın hiç Delhi’ye gitmediğini öğrenecek ve bu durumdan şüphelenecek. Masum 309. bölüm özeti, 25 Ocak Masum 309. bölümde neler oldu detaylar haberimizde.

Pari’yi kaçıran Vİvan’a karşı şüpheler artıyor. Jigar Pari’yi bulmak için sonunda harekete geçecektir. Kanal7 ekranlarında yayınlanan Masum dizisi 309. bölümünde neler oldu ve 25 Ocak Masum 309. bölüm özeti haberimizde.

Masum 309. Bölüm Özeti

Pari yerdeki telefonu görecek ve Jigar’ı aramaya çalışacaktır. Boşa giden denemesi ardından Facebook’da yerini bildirmek isteyecektir. Tam o sırada Vivan gelir ve telefonda neler yapmak istediğini hemen anlayıp. Hemen bir arkadaşını arayıp, Pari’nin Facebook sayfasını Manali’de olduğunu düşündürttürecek şekilde fotoğraf koymasını ve durumunu güncellemesini isteyecektir. Jigar Pari’nin facebook’unu kontrol ederken, onun Manali’de olduğunu görecektir. Ahem de bu fotoğrafı görmüştür ve Pari’nin Manali’ deki resimlerini Hetal ve Koki’de göstermiştir.

Rada gelir ve neler olduğunu soracaktır. Jigar Pari’nin Manali’de olduğunu düşündüğü için kızgındır. Hetal şüphelendiği bu durum karşısında, daha dün hayati tehlikesi olduğunu söylerken bu gün nasıl olur da Manali’ye gider diye şaşkınlığını herkesle paylaşacaktır. Koki resmi iyice incelemeye başlar ce bazı gariplikler olduğunu fark edecektir. Jigar’dan Pari’nin son çekilen fotolarını göstermesini istemiştir. Jigar bilgisayarındaki fotoları inceledikten sonra, facebook’daki resimlerin eski olduğunu fark edecektir. Bu sırada Rada Vivan’ı arar ve Pari’nin nasıl olduğunu sorar. Vivan Pari’nin yanında olduğunu ancak teknolojiyi iyi kullandığını söylemiştir.

Koki Vivan’ın bizi aptal yerine koymasına müsade etmeyeceğini söyleyip, Jigar’dan Vivan’ı aramasını isteyecektir. Jigar Vivan’ı arar ve Pari’nin evi terk ettiğine kesin inandıklarını söyleyip, geçmişte Vivan’dan şüphelendiği için ondan özür dileyecektir. Vivan Modi konağına gelmiştir. Modi ailesi Pari’nin kendilerini nasıl aldattığını anlatacak ve Jigar da Pari’den ne kadar nefret ettiğini söyleyecek. Vivan onların konuşmalarını gizlice kaydetmiştir. Mira ve Vidya ellerinde bir uçurtma ile gelirler ve  bunu Pari’nin yaptığını, Jigar ile uçurtma şenliğinde uçuracaklarını açıklarlar. Gopi Pari’nin bizim için hiç bir değeri kalmadı diyerek uçurtmayı camdan dışarı fırlatmıştır.

Vivan giderken uçurtmayı da yanına alır ve Pari’nin yanına gidip, önce kaydettiği kaydı dinletip ardından uçurtmayı ona verecektir Pari Modi ailesinin uçurtma ile bir mesaj göndermek istediğini düşünür ancak bir not bulamayacaktır. Modi ailesi fosforlu kalemle uçurtmaya yazı yazmışlar ve Pari’nin notu görmesi için dua etmektedirler. Pari sonunda Koki’nin karanlıkta gerçekler ortaya çıkar sözünü anımsayıp ışıkları kapatacaktır. Uçurtmada ki notu okumuştur. O sırada Vivan Pari’nin yanına gelince Pari hemen tavrını değiştirmiştir.

Masum 309.bölümde neler oldu? 25 Ocak Masum 309.bölüm özeti

Onun Jigar’ın peşinden gittiği için aptal olduğunu ve Vivan’ı sevdiğini söyleyecektir. Vivan bundan mutlu olur ve bugün hemen evleneceklerini söyleyecektir. Pari bugünü özel yapmak için birlikte uçurtma uçuracaklarını Vivan’a söyler. Vivan neşeyle bunu kabul etmiştir. Modi ailesi Pari için birlik olmuştur. Hetal Rada’nın haberi olmaması için uyarır. Modi ailesi ile Urmila ve Kinjal köylü kılığına girip Mela’ya gitmişlerdir. Vivan da Pari ile birlikte çarşıya çıkmıştır. Ahem onları nasıl bulacağız derken Gopi’nin aklına bir fikir gelecektir.

Kukla gösterisi yapan kişilerin yanına gidip, onlara yardım edeceğini söyleyerek mikrofonu Urmila’ya verecektir. Urmila herkesi gösteriye davet ederken Pari Urmila’nın sesini duyar ve Vivan’a gösteriyi izlemek istediğini söyleyip izlemeye gider. Ahem ve Gopi’yi izlerken bağış sandığına küpelerini ve bir de Vivan ile aynı yerde uçurtma uçuruyor olacağını anlatan bir not bırakmıştır. Gösteri sahibi bağış kutusunu açar ve küpe ile nottan bahsederken Gopi bu konuşulanlara kulak misafiri olur. Pari’nin küpesini ve notunu okuyunca ailesinden dağılmalarını ve Pari’yi aramalarını ayrı ayrı aramalarını söyler.

Rada kendisinden bir şeyler gizlendiğini sonunda fark etmiştir. Modi ailesi uçurtmayı fark etmiştir ancak Rada o sırada Vivan’ın uçurtmasının ipini kesecektir. Pari bir fırsatını bulup kaçmayı başarmıştır. Ancak Rada çoktan Pari’yi uyutarak etkisiz hale getirmiştir. Vivan Gopi’yi gördüğünde sinirlenmiş ve onun her şeyin sorumlusu olduğunu söyleyerek onu tokatlamaya çalışırken Koki onu durdurup, Vivan’ı tokatlamıştır. Ahem ve Jigar Vivan’a dayak atarken Bay Mehta polis ile birlikte gelmiştir. Vivan Modi ailesini suçlayınca Mehta dayanamayıp Vivan’ı tokatlamıştır. Polis Vivan’ı alıp götürmüştür.

Masum 309.bölümde neler oldu? 25 Ocak Masum 309.bölüm özeti

Vivan tuvalete girme bahanesiyle polislerin elinden kaçacaktır. Polis onu aramaya başlamıştır. Bu sırada Vivan Rada’yı arar ve Pari’yi uzaklaştırmasının iyi olacağını söylemiştir. Ondan konumunu istemiştir. Rada Vivan’a herkesin kendi yolunu çizmesini ister ve Pari’yi öldüreceğini söyleyip Vivan’ın suratına telefonu kapatacaktır. Modi ailesi Pari’yi her yerde ararken Rada’nın Modi evinde olmadığını öğrenmiştir. Gopi Rada’yı aramış ve Pari için yapılan duyuru sesini arkadan duymuştur. Rada evde olduğu yalanını söyleyerek Gopi’yi kandırmaya çalışır. Hetal Rada’nın odasını kontrol eder ve evde olmadığını o sırada Koki’ye bildirecektir. Rada bilinci yerinde olmayan Pari’yi alıp dönme dolaba bindirir ve vidaları gevşetecektir. Pari yukarı çıkınca elektrikleri kesmiştir. Pari kendine geldiğinde büyük bir şok yaşayacaktır.

Masum 309. bölümde neler oldu? 25 Ocak Masum 309. bölüm özeti ile ilgili etiketler Masum 309.bölümde neler oldu Masum 309.bölüm özeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.